Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Kadro Dereceleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 331999"><p><strong>hatalı derece</strong></p><p></p><p>merhaba </p><p></p><p>benim 2 yıl meb tecrübem var. mühendislik fakültesi yüksek lisansına sahibim. ayrıca teknik bilimler myo fizikçi olarak olarak 657 kanunun 36. maddesinin A bendindeki aşağıdaki hükmüne göre;</p><p></p><p> 4 â Teknik hizmetler sınıfında görev almak şartiyle jeolog, jeofizikçi, hidrojeolog, hidrolog, jeomorflog, kimyager,<em><strong>fizikçi</strong></em>, matematikçi, istatikçi, yöneylemci (harekat araştırmacısı), matematiksel iktisatçı (Ekonometrici), Erkek Teknik</p><p>Öğretmen Okulu mezunları, fen memurları, teknikerler ve yüksek teknikerler,tütün ve müskirat eksperleri, tarım alet ve</p><p>makineleri Uzmanlık Yüksek Okulu mezunları ile benzeri fen bilimleri ve teknik bilimler lisansiyerleri, Mimarlık ve</p><p>Mühendislik Fakültesi veya bölümlerinden mezun olan şehir plancısı, yüksek şehir plancısı, yüksek bölge plancısı. Gazi</p><p>Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Teknoloji Bölümü İş ve Teknik Anabilim Dalı mezunları, Ankara Üniversitesi Ziraat</p><p>Fakültesi Ev Ekonomisi Yüksek Okulu mezunları üniversitelerin arkeoloji ve sanat tarihi bölümlerinin prehistorya,</p><p>protohistorya ve önasya arkeolojisi, klasik arkeoloji anabilim dallarından mezun olanlar öğrenimlerine göre tespit edilen giriş derece ve kademelerine bir derece,</p><p></p><p>2 yıl tecrübe, mühendislik yüksek lisansı, fizikçi olarak kadro derecem 7/2 olarak hesaplanmış burada bir yanlışlık yok mu?</p><p></p><p>fizikçi olduğum ve teknik bilimlerde olduğum için 6'dan başlamam gerekir. yüksek lisansım 5. derece olmamı sağlar 2 yıl tecrübe de 5/2 olmam gerekmez mi hata nerede. ayrıca 2 çocuk da gösterilemiş benim ne yapmam gerekir? mühendisik yüksek lisansımın bir artısı yok mu?</p><p></p><p>neden sadece mühendisler 6'dan başlatılıyor? kanunda fizikçilerin de teknik sınıfta 6'dan başlaması gerekiyor.</p><p></p><p>yanlış mıyım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 331999"] [b]hatalı derece[/b] merhaba benim 2 yıl meb tecrübem var. mühendislik fakültesi yüksek lisansına sahibim. ayrıca teknik bilimler myo fizikçi olarak olarak 657 kanunun 36. maddesinin A bendindeki aşağıdaki hükmüne göre; 4 â Teknik hizmetler sınıfında görev almak şartiyle jeolog, jeofizikçi, hidrojeolog, hidrolog, jeomorflog, kimyager,[I][B]fizikçi[/B][/I], matematikçi, istatikçi, yöneylemci (harekat araştırmacısı), matematiksel iktisatçı (Ekonometrici), Erkek Teknik Öğretmen Okulu mezunları, fen memurları, teknikerler ve yüksek teknikerler,tütün ve müskirat eksperleri, tarım alet ve makineleri Uzmanlık Yüksek Okulu mezunları ile benzeri fen bilimleri ve teknik bilimler lisansiyerleri, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi veya bölümlerinden mezun olan şehir plancısı, yüksek şehir plancısı, yüksek bölge plancısı. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Teknoloji Bölümü İş ve Teknik Anabilim Dalı mezunları, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ev Ekonomisi Yüksek Okulu mezunları üniversitelerin arkeoloji ve sanat tarihi bölümlerinin prehistorya, protohistorya ve önasya arkeolojisi, klasik arkeoloji anabilim dallarından mezun olanlar öğrenimlerine göre tespit edilen giriş derece ve kademelerine bir derece, 2 yıl tecrübe, mühendislik yüksek lisansı, fizikçi olarak kadro derecem 7/2 olarak hesaplanmış burada bir yanlışlık yok mu? fizikçi olduğum ve teknik bilimlerde olduğum için 6'dan başlamam gerekir. yüksek lisansım 5. derece olmamı sağlar 2 yıl tecrübe de 5/2 olmam gerekmez mi hata nerede. ayrıca 2 çocuk da gösterilemiş benim ne yapmam gerekir? mühendisik yüksek lisansımın bir artısı yok mu? neden sadece mühendisler 6'dan başlatılıyor? kanunda fizikçilerin de teknik sınıfta 6'dan başlaması gerekiyor. yanlış mıyım? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Kadro Dereceleri