İzmirde Yds Kurs Önerisi

Filiz84

Öğrenci
İzmirden kimse yok mu ?
Kurs araştırırken Sunshine academy 14 Nisanda eğitim başlıyor ve toplam 850 tl . Normal bir fiyat mı anlamadım diğer kurslara göre çok ucuz.
Meltem hoca 1250 tl.
Önder hoca da aylık 250 tl imiş.

Kursa giden arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum.
 

canacan

Öğrenci
İzmirden kimse yok mu ?
Kurs araştırırken Sunshine academy 14 Nisanda eğitim başlıyor ve toplam 850 tl . Normal bir fiyat mı anlamadım diğer kurslara göre çok ucuz.
Meltem hoca 1250 tl.
Önder hoca da aylık 250 tl imiş.

Kursa giden arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum.

hocam selamlar;

yds'nin duayeni akın dil'dir.

ve izmirde kurs açtılar.

şu an tanıtım fiyatına kursları başlattılar.

düşünün derim.
 

emrealtintas

Öğrenci
Ben Önder Hocaya gitmiştim, tavsiye ederim ama tabi bunu hocanın deneme dersine girdikten sonra tercih etmenizi tavsiye ederim, ben ilk gittiğimde yadırgamıştım anlamakta zorlanmıştım, ama 2 3 hafta sonra alıştım banada hocanın çözüm yöntemi kolay geldi, o yüzden deneme derslerine girin emin olun pişman olmazsınız Önder hocayı tavsiye ederim...
 

kuramci

Araştırma Görevlisi
Meltem hocayı hiç önermiyorum. Ben geçen yıl gitmiştim. Strateji öğreteceğim diye saçma sapan taktikler öğretiyor, hiçbir işe yaramıyor. Koca sınıfta 65'i geçen bir kişi çıkmıştı. Ben de 50 almıştım.
 
K

kamertrgt

Guest
izmirde yds kursu

bir tıp öğrencisi olarak mutlaka geçmem gereken bir sınavdı YDS. Çok araştırdım ENGLİSH WEST BORNAVAya gittim ve güzel bir notla geçtim. öncelikle piyasada dolanan yds teknikleri ile ilgili kitaplar ve kurslar tamamen boş bence. çünkü sınav komisyonu değişti dolayısıyla YDS taktikleri dedikleri şey çöktü. bu konuda ENGLİSH WEST BORNOVA yı kesinlikle tek geçerim. piyasayı çok araştıran biri olarak hoca kalitesi eğitim programları aile gibi sıcak ortamı ile kesinlikle tercih edilmesi gereken bir kurum. Mehmet Hoca Aynur Hoca Hazar hoca ile hakkını veren bir öğrencinin başarısız olabileceğine ihtimal vermiyorum.
 

damlabakay

Öğrenci
Yds Dil Kursu İzmirde Yediiklimden sorulur bence. Her kursta olduğu gibi bir numaralar. Çok yakın arkadaşım 80 aldı bende haziranda hızlandırılmış kurslarına yazılıcam tavsiye edilir.
 

asfaras

Öğrenci
izmir de üç tane yds kursu denedim.bunlardan ilki önder hoca oldu(kardeşimin tavsiyesi üzerine gittim 65 puan gerekiyordu ve puanını bu kursa giderek aldı)temel taktikleri ve gramer iyi verdi diyebilirim ama soru çözümünde vasattı,öğrenciler çok basit sorulara takılıyor ve önemli sorulara geçilmiyordu.sitem bir yere kadar güzel işliyor sonrası vasat bence.

ikincisi meltem hoca oldu ki tam bir düzensizlik ne gramerve taktik konusunda doğru yerde konu işleniyor ne de soru çözümü ve kelime programı doğru şekilde yapılıyor.burayı kesinlikle tavsiye etmem sınıftan bir ya da iki kişi 60 ı geçmiştir.

En son Akın Dil e gittim,burası çoğu yönden düzenli lakin yeni açıldığı için ankara kadar düzenli değil(Ankara da akın dile giden arkadaşla aynı anda başladık ve onlar daha iyi ilerliyordu ayrıca hoca kaliteleri de Ankara nın çok iyi).gramer ve kelimeler iyi bir şekilde veriliyor ve kelime düzeyiniz gerçekten artıyor.Soru çözümleri de iyi bir şekilde yapılıyor.

İzmir de YDS kursu sıkıntısı var gerçekten çünkü oturan düzenli bir sistem yok,yukarıda arkadaşlar yediiklim demişler ama oraya giden arkadaşlarımdan 3-4 kişi gitti(ünv bölümlerinin dili ingilizce olmasına rağmen) hepsi 50-60 arasında kaldı ve hiçbiri memnun değildi.
bu kurslar arasından AKın dili çok iyi olmamasına rağmen diğerlerine nazaran tavsiye ederim(zamanla sistemi daha da oturacaktır) 2015 nisanda benim 55 ydsmi 65 yaptı(hedef 80 di)
 
A

Akademik Forum

Guest
Herkese merhabalar, Özellikle Filiz Hanım'a merhaba;
50 yaşında emekli bir matematik öğretmeniyim ve bir öğretmenin tecrübesiyle, bakış açısıyla yazıyorum size. İngilizcem yds kursuna gittiğimde hiç iyi değildi ama sağolsun hocam sayesinde 62,5 aldım. Gururla ismini de söylerim. Yediiklim Konak şubesinde arzu hocam, canım hocam. Bu notu hayal bile edemezdim, o kadar rezil bir durumdaydı İngilizcem. Sınıfımda 5-6 arkadaşım da 70 ve üzeri notlar aldılar. Bir tanesi 87.5 idi. Tabi 40, 50 civarı alan da var ama kişisel çabayla çok alakalı. Benim yaşımdaki bir insana bile umut oldu, sizlere de umut olur diye yazmak istedim. Onun başarısını bir yerlere yazmak istedim, burası çok güzel çıktı karşıma. Karşıyaka da da bir yer açmışlar. Buralara yalan yanlış şeyler yazanlar var, o nedenle hocayı gidip görün konuşun isterim. Sorularınız varsa yanıtlamak isterim. üye olamadım, oğlum yardım etti internet konusunda. Yine onu yakaladığım bir vakit, sorularınıza bakarım. Görüşmek ümidiyle...

Merhabalar
İzmirde Yds kursu arıyorum. Önder hocayı ve Meltem hocayı duydum.
Sizin fikirleriniz neler ?

Teşekkürler :)
 

orcunizm

Öğrenci
İzmirden kimse yok mu ?
Kurs araştırırken Sunshine academy 14 Nisanda eğitim başlıyor ve toplam 850 tl . Normal bir fiyat mı anlamadım diğer kurslara göre çok ucuz.
Meltem hoca 1250 tl.
Önder hoca da aylık 250 tl imiş.

Kursa giden arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum.


hocam merhaba. Sunshine Academy'de Semih hoca vardır. öğretme metodları gayet işe yarar yöntemlerdir. ancak son YDSden sonra English Exam Center ile ortaklık aldılar ve kurum artık EEC adı altında devam ediyor. bundan sonraki derslerde Semih hoca tek başına olmayacak ve hocalar arasında iş bölümü gerçekleşecek. bu durum başarı oranlarını nasıl etkiler bilmiyorum.
Not: semih hocanın katkılarıyla 44 olan YDS puanım çok sıkı çalışamadığım halde 74 oldu.
 
A

Akademik Forum

Guest
English office Önder Hoca'yı tavsiye edebilirim. Belli bir temeli olan herkes 3 ay gitse bile konu tekrarı ve soru teknikleriyle 65'i çok rahat geçer.
 
A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar ben English Office Önder hoca diyorum 22.5 olan puanımı 2 ay gibi kısa bir sürede 70' e çıkardım. hocamızın taktileri konuya hakim olması ve sürekli her ders bunlar çıkar bunlara dikkat demesi... ve o sınava girdiğinizde dediklerinin gerçekten de çıktığını görüyor olmanız çok ama çok moral vericiydi. özellikle sınav esnasında moralim nerdeyse tavan yaptı ve kendime daha da güvenerek sınavımı bitirdim. herkese tavsiye ederim
 
A

Akademik Forum

Guest
KPDS ve YDS ye çok kere girmiş biri olarak, tecrübelerimle konuşuyorum :)) düşük puanlar için hiç kursa gitmeyin. Alın akındil, irem yayıncılık, yediiklim...vs kaynakları test çözüp ezberleyin ama 60 üzeri lazımsa dersane gerekli maalesef :( ben en çok 45e kadar yükselebildim kendi çabalarımla. Sonra kursa gideyim dedim. Bir kaç kurs denedim (kötülememek için isim yazmıyorum) ama notum 55 civarı kaldı. En son yediiklime gittim, 4 aylık gruptu, 59 netle 73.75 aldım. Kelime + teknik çok işe yarıyor ydsde. Yalnız orada ilk 1 ayda 2 grup değiştirdim hocalar yüzünden, gezdim sınıf sınıf :((( en son arzu hocanın sınıfında kaldım. Eğer o da olmasaydı, şuan yediiklime sövüyor olacaktım. Kantin işletmesi de kötü ve kış dönemiydi ben gittiğimde, sınıflardaki klima çok ısıtmıyor vs gibi sorunlar var tabi. Neyseki hoca iyiydi, tek kalma sebebim o oldu. Ben çok şükür notumu aldım, darısı başınıza arkadaşlar ;) başarılar
 
A

Akademik Forum

Guest
belli bir temelim vardı, önder hocaya 6 ders falan gittim 70 aldım. Tarzı yds ye çok uygun Önder Hocayı tavsiye ediyorum kesinlikle
 
Üst