İzmir'de Kpds ile ilgili İyi Kurslar Hangileridir?

mkalkano

Öğrenci
Bornova Time'da Gökhan Özgen var. Tek bir soru dahi ÜDS-KPDS sorusu çözemiyordum, 2 ay kursa gittim, evde bir kere bile ders çalışmadım, 1 kelime ezberlemedim, toplasan hocanın yardımıyla 200 soru çözdüm KPDS'de Reading bölümünde tuvaletim geldiği için çıktım, 56.25 aldım. Ben böyle bir hoca hayatımda görmedim, inanılmaz, üzerine de yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
 

neslişah

Öğrenci
English Expert var Çankaya'da. O da kaliteli bir ingilizce kursu. Bir de gün ve ders saatleri açısından çok fazla alternatif sunuyorlar. Neresi size yakın bilemiyorum ama Çankaya merkezi ve ulaşımı kolay bir yer olduğu için, burası aklıma geldi.
 

M.Akif

Öğrenci
İzmir Bornovada English Office gerçekten tavsiye edilesi bir kurstur üstelik çok uygun aylık 190 lira gibi bir rakamdı ancak kesinlikle Önder hocanın sınıfına kaydolunmalı ayrıca şahsi fikrim evde ders çalışmadan kelime ezberlemeden sınava girmek sınavı sallamak anlamına gelir ben kendim çalıştım önder hocanın kursuna gittim 2 ay hayatım ingilizce oldu açıkçası ÜDS notumu 40tan 90'a yükselttim olay herşeyden önce insanın kendinde bitiyor burası kesin ama sizi olaya sıcak tutacak şey olan kurs anlamında tavsiyem English Office ve Önder hocadır.
 

kmlglc

Öğrenci
English Office'i kesinlikle ben de tavsiye ederim. 2 adet hocası var ve butik tarzda bir kurs, yani klasik dershane mantığında değildir. 2 hocası da iyidir. Ben ÜDS:43 ile başlamıştım Ahmet Hoca ile ÜDS:75'e ulaştım.. Yalnız ufak bir düzeltme gerekiyor, geçenlerde taşındılar evka-3 de bir villada devam etmekteler..
 

neslişah

Öğrenci
ALES konusuna gelince, İhtiyaç Akademi var Alsancak'ta. Yalnız ücretini bilemiyorum, üç sene oldu çünkü. Ama kurs güzeldi, aynı zamanda kpss dershanesi olduğu için donanımlı ve kaliteli hocalara sahipti, elbette son durumunu bilemiyorum. Bir görüşün derim ben.
 

rkaratepe

Öğrenci
Arkadaşlar ÜDS konusunda o eski teknikler filan hikaye artık cidden zorlastı ve cidden profesyonel bi çalışma içine girmeniz gerekiyor. Hele ÖYP öncesi puanlara bakarsanız ağlatmışlar resmen puanları:) İzmir'de demişsiniz tavsiye edebileceğim yer sunshine academy siteleri sunshineizmir.com Bornova'da (kpark) Alsancak'ta (sevinç pastahanesi kıbrıs sehitleri karşısında) öğretim görevlsi hocalar var derse giren. Önder hoca iyidir tavsiye edebilirim ama fazla kalabalıklıgından ve düzensizlikten sikayetciler genelde Meltem hanım vardır alsancakta önceden özel ders hocasıydı ama simdi bi kursu devralmıs diye duydum.
-Sunshine,
-Önder hoca
-Meltem hoca
benim size tavsiyelerim olabilir.
 
A

Akademik Forum

Guest
Kesinlikle önder hoca çok ama çok iyidir bu konuda gidilip görülmesi gereken yerdir. Sıcaklığı anlayışı takdir edilir ve sonrasında siz İngilizce çalışmak istersiniz. Kesinlikle English Office ve Önder hoca derim
 
A

Akademik Forum

Guest
Aaaaa önder hoca da önder hoca. Sakın ama sakın geç kalmayın hocaya gidin rahat relaks ve mükemmel anlatımı konuyu defalarca tekrarlaması ve espiriyle karışık tüyoları sürekli akılda kalır. Bide dersleri kaydediyor defalarca izle izle dur. Anlatım tekniği farklı ama mükemmel bir insan. Onu sayesindr bizler akademisyen doçent olduk. Can'ım hocama gidin derim
 
A

Akademik Forum

Guest
Önder hoca bir numaradır. Skor skor skor der. Sizi alır bir noktaya kadar taşır. Ders anlatımı süperdir İngilizce öğretmeden çok sevdirir bide bakmışsınız neler neler öğrenmişsiniz. İzmir'de yaklaşık 16 yıldır yapıyor bu işi. Çok iyi bir insandır herşeyden önce. Çok sevilir. Gerek ders anlatımı gerek hitabet sanatı süperdir. Hiç hayal değil yüksek puanlar. Önder hocaya yanaşın derim
 
Üst