Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
İzin İçin Rapor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="1101" data-source="post: 480301" data-attributes="member: 100221"><p>Yüksek lisans tezim bitmek üzereyken danışmanım yüzünden süreç uzadı. Haftaya cumaya kadar teslim etmem gerekiyor ama ekleme ve değişikliklerin yapılacağı söylendi danışman trafından ve sürüncemede bırakıldı her şey. 5 gün izin alıp gelmem istendi. Şehir dışında bir okulda araştırma görevlisi olarak çalıştığım için izin almakta da zorlanıyorum. Rapor al gel 5 günde düzeltmeye calış, yoksa 4 ay düzeltme alırsan jüride daha çok uğraşırsın dediler (iki hafta önce tezde eksik yok, getir imzalıyım demişti neyse). Ocaka kadar bitmesi gerekiyor tezin. raporu nerden nasıl alabileceğim konusunda bilgilendirebilir misiniz? Şehir dışından alınan rapor dikkate alınıyor mu onu da bilmiyorum. bir de rapor aldıktan sonra çalıştığım yerin dekanıyla problem yaşar mıyım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1101, post: 480301, member: 100221"] Yüksek lisans tezim bitmek üzereyken danışmanım yüzünden süreç uzadı. Haftaya cumaya kadar teslim etmem gerekiyor ama ekleme ve değişikliklerin yapılacağı söylendi danışman trafından ve sürüncemede bırakıldı her şey. 5 gün izin alıp gelmem istendi. Şehir dışında bir okulda araştırma görevlisi olarak çalıştığım için izin almakta da zorlanıyorum. Rapor al gel 5 günde düzeltmeye calış, yoksa 4 ay düzeltme alırsan jüride daha çok uğraşırsın dediler (iki hafta önce tezde eksik yok, getir imzalıyım demişti neyse). Ocaka kadar bitmesi gerekiyor tezin. raporu nerden nasıl alabileceğim konusunda bilgilendirebilir misiniz? Şehir dışından alınan rapor dikkate alınıyor mu onu da bilmiyorum. bir de rapor aldıktan sonra çalıştığım yerin dekanıyla problem yaşar mıyım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
İzin İçin Rapor