Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
İyi Bir CV'si Var Ama Neden Yar. doç. ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Le garçon" data-source="post: 307366"><p>Çok üzücü ama maalesef bir Türkiye gerçeği. Yeni açılan üniversitelerde görevlendirilmiş yard. doç. ları gördükçe burada ne işim var diyorum. Çoğu, kimse alınmasın ama kıytırık üniversitelerden mezun, adı sanı duyulmamış dergilerde 1-2 tane yayını olan, hadi onu geçtim kaç senedir üniversitede görevde olmasına karşın hiçbir araştırma geliştirme faaliyetinde bulunmamış kişiler. Doktora tezlerinin makalesiyle duruyorlar. Ve kimse alınmasın ama kıytırık üniversitelerden mezun bu başarısız kişiler eziklik yaşadıkları/yaşayacakları için nitelikli, iyi dil bilen ve iyi üniversitelerden mezun olmuş kişileri bölüm bünyesine katmıyorlar. Öte yandan dekanlarda bu işte çok belirleyici. Her yerde memleketçilik, akrabalık, fraksiyonculuk vs vs. Böylesi kokuşmuş bir yüksek öğretim sistemi eninde sonunda toslayacak... Ben de maalesef aynı durumdayım. Odtü matematik mezunuyum, Londra da burs alarak dr yaptım, yayınlarım var. Fakat o kadar yard. doç. kadrosuna başvurdum, benden başka kadroya başvuran olmasa bile beni almıyorlar. O nedenle ben de şuanda Ankara'da garsonluk yapıyorum. Tek çarem öğretmen olmak sanırım, onu bekliyorum. Umarım imam hatipe atanmam. Gerçi oradaki çocuklara da yazık....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Le garçon, post: 307366"] Çok üzücü ama maalesef bir Türkiye gerçeği. Yeni açılan üniversitelerde görevlendirilmiş yard. doç. ları gördükçe burada ne işim var diyorum. Çoğu, kimse alınmasın ama kıytırık üniversitelerden mezun, adı sanı duyulmamış dergilerde 1-2 tane yayını olan, hadi onu geçtim kaç senedir üniversitede görevde olmasına karşın hiçbir araştırma geliştirme faaliyetinde bulunmamış kişiler. Doktora tezlerinin makalesiyle duruyorlar. Ve kimse alınmasın ama kıytırık üniversitelerden mezun bu başarısız kişiler eziklik yaşadıkları/yaşayacakları için nitelikli, iyi dil bilen ve iyi üniversitelerden mezun olmuş kişileri bölüm bünyesine katmıyorlar. Öte yandan dekanlarda bu işte çok belirleyici. Her yerde memleketçilik, akrabalık, fraksiyonculuk vs vs. Böylesi kokuşmuş bir yüksek öğretim sistemi eninde sonunda toslayacak... Ben de maalesef aynı durumdayım. Odtü matematik mezunuyum, Londra da burs alarak dr yaptım, yayınlarım var. Fakat o kadar yard. doç. kadrosuna başvurdum, benden başka kadroya başvuran olmasa bile beni almıyorlar. O nedenle ben de şuanda Ankara'da garsonluk yapıyorum. Tek çarem öğretmen olmak sanırım, onu bekliyorum. Umarım imam hatipe atanmam. Gerçi oradaki çocuklara da yazık.... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
İyi Bir CV'si Var Ama Neden Yar. doç. ?