Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
İyi Bir CV'si Var Ama Neden Yar. doç. ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ideolog" data-source="post: 307157" data-attributes="member: 48606"><p>merhabalar </p><p></p><p>geçenlerde lisans tan hocalarımın akademik cv lerine baktım meraktan, bir hocamız vardı çok kaliteli değerli bir akademisyen, yar doç şuanda, cv si ise bence mükemmel yabancı dili 90, 3 hakemli 7 hakemsiz dergide yayını ve 4 de kitabı varmış hepside tek yazar kendi (bizim alandan değildi ama bölüm hocamızdı) ayrıca ulusal ve uluslar arası birçok sempozyum panel vs. katılmış konuşmacı olarak buna rağmen neden hala doçent olmamış olabilir ki?? 4 kitap 10 yayın 6 puan ediyordur heralde </p><p></p><p> başka hocalarımız da vardı onların cv sine baktığımda dili 50 olduğunu gördüm bu yüzden doçentliğe başvuramıyordur ama ilk bahsettiğim hocanın şimdiye doç olması gerekirdi doktoradan 3 yıl önce mezun olmuş ve girişken biridir ben bu duruma şaşırdım doğrusu...</p><p></p><p>sebebi hikmeti ne olabilir acep ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ideolog, post: 307157, member: 48606"] merhabalar geçenlerde lisans tan hocalarımın akademik cv lerine baktım meraktan, bir hocamız vardı çok kaliteli değerli bir akademisyen, yar doç şuanda, cv si ise bence mükemmel yabancı dili 90, 3 hakemli 7 hakemsiz dergide yayını ve 4 de kitabı varmış hepside tek yazar kendi (bizim alandan değildi ama bölüm hocamızdı) ayrıca ulusal ve uluslar arası birçok sempozyum panel vs. katılmış konuşmacı olarak buna rağmen neden hala doçent olmamış olabilir ki?? 4 kitap 10 yayın 6 puan ediyordur heralde başka hocalarımız da vardı onların cv sine baktığımda dili 50 olduğunu gördüm bu yüzden doçentliğe başvuramıyordur ama ilk bahsettiğim hocanın şimdiye doç olması gerekirdi doktoradan 3 yıl önce mezun olmuş ve girişken biridir ben bu duruma şaşırdım doğrusu... sebebi hikmeti ne olabilir acep ? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
İyi Bir CV'si Var Ama Neden Yar. doç. ?