Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
İstifa Dilekçesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="son efsane" data-source="post: 358048" data-attributes="member: 41096"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Size önemli bir sorum olacak, öncelikle durumumu kısaca özetlemek istiyorum. Ben bir devlet hastanesinde hemşire olarak çalışırken öyp'yi kazanarak Sağlık Bakanlığı'ndan muvafakat ile araştırma görevlisi olarak atandım. Atandığım dönemde hamileydim ve doğuma yakın olduğu için hiç sorun yaşamadan analık iznine ayrıldım, sonra da 2 yıllık analık sonrası ücretsiz izne ayrıldım, üniversiteyle bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ancak atandığım dönemde dil puanım 62,5 idi. Haziran 2013'te atamam oldu ve iki yıl içinde İngilizce'yi geçme koşulunu henüz sağlayamadım. Senet imzalamak istemediğim için dil kursuna gitmeyi de istemedim. Ancak YÖK'le olan görüşmemde, ücretsiz izinde olmam "2 yıllık zorunlu dil koşulu sağlama"yı engellemediği için, 2 yılım dolduğunda ilişiğim kesileceği tarafıma söylenmişti. 5 Nisandaki yds son şansım ve geçebileceğimi de sanmıyorum. Bu yüzden özel bir üniversiteye başvurdum, ücrette anlaşabilirsek pazartesi ÖYP'den istifa edip özele geçeceğim. Ama ben özel ticari bir kurum olması sebebiyle tabi ki o kuruma güvenemiyorum. </p><p></p><p>Sizden öğrenmek istediğim istifa ettikten sonra özel kurumda sorun yaşarsam üniversiteye veya sağlık bakanlığına ve/veya kadro bulduğum başka bir kamu kurumuna 657'ye göre memur veya kamu görevlisi olarak dönüş yapabilir miyim?</p><p>İşsiz ve mutsuz ortada kalmak istemiyorum. En azından elimdeki memur kadrosunu da kaybetmek istemiyorum. Yani Öyp'm bitse bile en kötü ihtimalle Sağlık Bakanlığı'na dönebilme alternatifim olduğu için hiç değilse bunu kaybetmek istemiyorum.</p><p></p><p>Sizlerden acil cevap rica ediyorum.</p><p>Saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="son efsane, post: 358048, member: 41096"] Merhabalar, Size önemli bir sorum olacak, öncelikle durumumu kısaca özetlemek istiyorum. Ben bir devlet hastanesinde hemşire olarak çalışırken öyp'yi kazanarak Sağlık Bakanlığı'ndan muvafakat ile araştırma görevlisi olarak atandım. Atandığım dönemde hamileydim ve doğuma yakın olduğu için hiç sorun yaşamadan analık iznine ayrıldım, sonra da 2 yıllık analık sonrası ücretsiz izne ayrıldım, üniversiteyle bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ancak atandığım dönemde dil puanım 62,5 idi. Haziran 2013'te atamam oldu ve iki yıl içinde İngilizce'yi geçme koşulunu henüz sağlayamadım. Senet imzalamak istemediğim için dil kursuna gitmeyi de istemedim. Ancak YÖK'le olan görüşmemde, ücretsiz izinde olmam "2 yıllık zorunlu dil koşulu sağlama"yı engellemediği için, 2 yılım dolduğunda ilişiğim kesileceği tarafıma söylenmişti. 5 Nisandaki yds son şansım ve geçebileceğimi de sanmıyorum. Bu yüzden özel bir üniversiteye başvurdum, ücrette anlaşabilirsek pazartesi ÖYP'den istifa edip özele geçeceğim. Ama ben özel ticari bir kurum olması sebebiyle tabi ki o kuruma güvenemiyorum. Sizden öğrenmek istediğim istifa ettikten sonra özel kurumda sorun yaşarsam üniversiteye veya sağlık bakanlığına ve/veya kadro bulduğum başka bir kamu kurumuna 657'ye göre memur veya kamu görevlisi olarak dönüş yapabilir miyim? İşsiz ve mutsuz ortada kalmak istemiyorum. En azından elimdeki memur kadrosunu da kaybetmek istemiyorum. Yani Öyp'm bitse bile en kötü ihtimalle Sağlık Bakanlığı'na dönebilme alternatifim olduğu için hiç değilse bunu kaybetmek istemiyorum. Sizlerden acil cevap rica ediyorum. Saygılar... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
İstifa Dilekçesi