Istanbul icin almanca kurs tavsiyesi

sibel.32

Öğrenci
İstanbulda oturuyorum altı yada yedi ay sonra almanyaya gitme gibi bi durumum olacak. Kursa yazılmak istiyorum siz kurs olarak nereyi önerirsiniz.
 

melindaa

Öğrenci
Merhaba ihtiyaciniz olan kisa surede almancanin temel dil yapilarini ogrenmek ve temel olusturmak olmalı. Konuşmaya da geçersin durumuna göre.Ben Istanbul Lısan Merkezini öneririm. Hocalarıyla alt yapısıyla tecrübesiyle önerebileceğim kurumlar arasında başı çeker. Hocaları cok deneyimli alanında uzman formasyon belgesine sahip tecrübeli kişiler gidip görüşmeni tavsiye ederim.
 

ceyhunn_

Öğrenci
ILM almanca kursunda hocaların kalitesi ve özverisi sayesinde almancayı öğrendim.Sertifikalı hocaları vardı uyguladıkları eğitim metodları oldukça iyi ve güncel tutuyorlar. Uc kuru oradan aldım aldım dorduncuyude oradan aldım öneririm.
 

caner33

Öğrenci
bende almanca a1 aile birleşimi sınavı için istanbul lisan merkezine gittim. kelime kart etkinlikleri, mektup yazımları olsun sınavda daha önce cıkmıs soru örnekleri olsun bir çok kaynaklarla beraber sağolsun hocalarımız bizleri sınava hazırladılar ve sınavdan 91 alarak geçtim kurs tavsiyesi düşünen arkadaşlara ilm'yi kesinlikle tavsiye ederim.
 

yağmurlu1

Öğrenci
almanca kursu deyince aklıma Mila hoca ile akademik batı dilleri geliyor.zamanlar konusunu bile tam anlamıyla kafama kazıyan speaking derslerinde yaptığımız spesifik konuların bendeki artılarını goethe sınavına girince anladım. gerçekten çok iyi etkileri varmış puanım açıklandığında anladım. 2 kur aldım dolu dolu, verimli ve güzel geçti
 

gizembal

Öğrenci
almanya vtandaşlık başvurusu için goethe enstitüsü en az a1 kuu bitirmiş olmak gerektiğini öğrendim. akademik batı dilleri bu anlamda karşıma çıktı. ingilizce uzem diye de online programlarıda var yoğun iş programıma en uyumlu program onların ki gibi duruyor. siz tercih ederken neye göre tercih ettiniz? daha önce tercih edenlerle fikir alışverişi yapmak isterim.
 

melik16

Öğrenci
Herkesin bir dil öğrenme hikayesi vardır. Benim de bu hikayem teyzemin bana almanya'da iş bulmasıyla başladı. Lise mezunuyum ve tahmin edersiniz ki Türkiye de lise mezunuysaniz düzgün maaşlı bir iş bulmak çok zor. Bu sebeple hiç düşünmeden kabul ettim. Yalnız tek eksiğim olan almancayı gitmesen önce düzgün bir şekilde öğrenmem gerekiyordu. İlk önce vaktimin az olmasından dolayı birebir ders almaya karar verdim. Küçük çaplı bir araştırmadan sonra akademik batı dilleri ile görüştüm ve aynı gün kayıt oldum. 2 aylık yoğun bir eğitimden sonra geldiğim seviye gayet tatmin ediciydi ama tabi bu süreçte öğrencinin de özverisi çok önemli. Aslında Almanya'ya gittiğimde Neuschwanstein şatosu önünde teşekkür edecektim ama ne yazık ki bu pandemi sürecinden dolayı gidişim biraz ertelendi. Teşekkürler akademik batı dilleri
 

Tektopuk

Öğrenci
Yeni mezun bir hemşire olarak türkiye'de devlet memuru olarak çalışma hayallerimin üniversite son senemde kpss çalışırken kaybettim. O yüzden almanyadaki kuzenim aracılığı ile CVmi bir alman tercümana çevirterek Almanyadaki hastahanelere gönderttim 3 hastaneden olumlu cevap aldım ama önce almanca yeterliliğimi kanıtlamak için Göte'nin en az A2 seviyesine kadar sınavlarını geçmem gerekiyordu bu konuda Akademik Batı Dillerine instagram sayfaları üzerinden ulaştım benden çok durumumu önemseyip her iki sınavı da 6 ay gibi bir sürede tamamlamama yardımcı oldukları için minnettarım.
 

zeynepesma

Öğrenci
Eşim Almanya'da yanına gidebilmem için aile birleşimi goethenin yapmış olduğu sınavdan geçmem gerekiyor. Pandemiden dolayı evde kendi çapımda öğrenmeye çalışıyorum. Grup derslere katılmak istemiyorum. Hemşire arkadaşımda Akademik batı dillerini önerdi. 100 saatlik özel ders almış hocalarının çok iyi olduğunu söyledi. Henüz görüşmeye gitmedim başka tavsiyerinizde varsa karşılaştıracağım.
 
Üst