İstanbul Bakırköyde kaliteli yabancı dil kursu önerisi

nuri.ozkose

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar istanbulda kaliteli bir yds kursu arıyorum. Yds kursuna gitmiş olan arkadaşlarımız hangi kursa gittiğini ve kursun ne gibi avantajları olduğunu yazarsa sevinirim.
 
A

Akademik Forum

Guest
Merhaba arkadaşlar istanbulda kaliteli bir yds kursu arıyorum. Yds kursuna gitmiş olan arkadaşlarımız hangi kursa gittiğini ve kursun ne gibi avantajları olduğunu yazarsa sevinirim.

ben istanbul da çok çok iyi bir yabancı dil kursu biliyorum. reading-listening writing partlarda en güzel skorlarınızı alabileceğiniz bir kurs ,yani tabiiki yds için de çok uygun zaten yds toefl dan dfaha kolay efenim hemen telaşlanmayın.
bildiğim tek şey bu kursun çok iyi olduğu çünkü dersler sizin kişiliğinize duyarlı olduğunuz yönlerinize göre planlanıyor ve gerçekten çok faydalı , mesela bazı kurslarda canınız çok sıkılır o anda dinlemek istemzsiniz ,yada ne biliyim kafanızı karıştıracak yada anlamanızı engelleyecek sizi odaklanmaktan alan bazı değişik olaylar olur ancak bu dediğm kursta hiç böyle şeyler görmezsiniz. genellikle çok rahat ve eğlenceli olur. ayrıca öğrenbdiğinizi farkettiğiniz için gerçekten çok eğlenceli, olur ve zevk alırsınız. elinize redhouse sözlük alıp ezberlemeye kalkmayın artık , bi türlü anlamadığınız grammer hatalarınız sizi sıkmasın siz de insansınız çünkü ve bu kadar enerji harcamak üstüne birde bu kadar para harcamak istediğinize göre bence buna layıksınız , işte bahsi geçen kurum bilgileri:


lütfen önce kendinize temiz ve gürültüden uzak bir ortam hazırlayın. beslenme ihtiyacınız da karşılandıktan sonra

OTURUN ÇALIŞIN

işte en güzel kurs bu

sizi seviyorum :)
 

ceyhunn_

Öğrenci
İstanbul Lisan merkezini tavsiye edebilirim süper bir kurs çok sağolsunlar çok yardımcı oldular deneyimli hocalar derse giriyor ve en güzel tarafı ücretsiz deneme dersleri derse giriyorsunuz beğenirseniz kayıt oluyorsunuz beğenmezseniz çıkıp başka kursa bakarsınız ben bakırköy şubesine gittim beşiktaş mecidiyeköy ve kadıköydede şubeleri varmış bakırköy şubesi çok iyiydi.
 

caner33

Öğrenci
Yukarıdaki arkadaşa katılarak başlayabilirim. Kesinlikle İstanbul lisan merkezi diyorum bende aynı şekilde. Öğretmenleri gerçekten ders olarak yüksek kalitede çalışıyorlar. İstanbul'da Anadolu ve Avrupa'da şubesi var. Dil kursu düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. : )
 
F

Firat34

Guest
Yds kurs önerisi

ben bakırkoyde british englishe gittim özel ders aldim. Fiyatlarida diğer kurumlarin grup derslerine göre çok uygun intermediate olmama ragmen yaklaşık 3aylik bir eğitimle 85 aldim. Tabi bu başarıya ulaşmamda Sevgin hocanın da etkisi cok fazla diye düşünüyorum. Istanbulda yds kursu arayan arkadaslara british englishi tavsiye edebilirim tabi diğer kurumlarida arastirmakta fayda var ama yds konusunda british english en iyisi diye düşünüyorum
 
Ö

öğrenci.

Guest
hocam ben de redhouse sözlük var ama ben kelimeleri çalışıyorum sadece ama o sözlüğü nasıl çalışmalıyım kelimeleri nasıl aklıma koyup nasıl odaklanmalıyım artık yapamayınca bu gidişle yurt dışına gidip okuyamamaktan korkuyorum yapamam diye düşündüğüm için korece kitap alıp ona çalışmayı düşünüyorum . red hous un kelimeleri benim kafamı çok karıştırıyor birsürü kelime ve her sözlükte kelimeler aynı ama bazı kelimeleride red house sözlüğünde bakıyorum artık uzun uzun kelimeleri görünce ezberlemekten zorlanıyorum bir de bir sürü kelime yani aklım eror oldu iyice.
 
Üst