İngilizce Online Ders Yardım

Alpr86

Öğrenci
Merhabalar, YDS hazırlığı için özel sebeplerden dolayı kursa gidemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz Skype programı gibi programla online ders verebilecek arkadaşlar var mı ya da ders sitesi gibi siteler? Biraz araştırdım ama ücretler biraz yüksek geldi. Ücretsiz deneme dersi verdikleri için http://www.skypeogretmenim.com diye siteye başvurdum bekliyorum. Bu siteyi bilen varsa görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese başarılar.
 

ziraat42

Moderator
Merhabalar, YDS hazırlığı için özel sebeplerden dolayı kursa gidemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz Skype programı gibi programla online ders verebilecek arkadaşlar var mı ya da ders sitesi gibi siteler? Biraz araştırdım ama ücretler biraz yüksek geldi. Ücretsiz deneme dersi verdikleri için Özel Ders Burada! - İnternetten online birebir özel dersler! diye siteye başvurdum bekliyorum. Bu siteyi bilen varsa görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese başarılar.

YDS hazırlığı için remzihoca'yı önerebilirim. Farklı bir yöntemi var ve başarı oranı da çok yüksek. İnternet sitesi üzerinde demo derslerine katılabilirsiniz.
 
Üst