Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
(İngilizce) Öğretim Görevlisi maaşları, sınavları vs.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik FRM_12" data-source="post: 509821"><p>Devletteki mesai ile özellerdeki mesai bayağı farklı. Devlette dersiniz yoksa sabah sekizde kampüse gelmediniz diye kimse sizden hesap sormaz, özelde sorabilir. Sormakla kalmaz bazısı, o üç beş dakikaları toplayıp ay sonunda eksik mesai diye önünüze koyar, maaştan da keser. Devlette peşinizde dolaşıp artı eksi atan tipler görmezsiniz öyle, özelde görebilirsiniz. Kat görevlilerini "muhbir" beller bazı idareciler, sizi onlara sorarlar vs. vs.</p><p></p><p>Bu arada Gelişim Üniversitesi bir ay önce kariyer sitelerinde ders saat ücreti karşılığında çalışacak hoca arıyordu. Hâlâ 3000 TL maaş teklif ediyorlarmış. O paraya çalışacak buralı birini kolay kolay bulamıyorlar belli ki, ortam da nasılsa artık, sınavına kimse katılmıyor. Birkaç ay önce on on beş kişilik ilan verdiler. Kimse sınavına girmemişti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik FRM_12, post: 509821"] Devletteki mesai ile özellerdeki mesai bayağı farklı. Devlette dersiniz yoksa sabah sekizde kampüse gelmediniz diye kimse sizden hesap sormaz, özelde sorabilir. Sormakla kalmaz bazısı, o üç beş dakikaları toplayıp ay sonunda eksik mesai diye önünüze koyar, maaştan da keser. Devlette peşinizde dolaşıp artı eksi atan tipler görmezsiniz öyle, özelde görebilirsiniz. Kat görevlilerini "muhbir" beller bazı idareciler, sizi onlara sorarlar vs. vs. Bu arada Gelişim Üniversitesi bir ay önce kariyer sitelerinde ders saat ücreti karşılığında çalışacak hoca arıyordu. Hâlâ 3000 TL maaş teklif ediyorlarmış. O paraya çalışacak buralı birini kolay kolay bulamıyorlar belli ki, ortam da nasılsa artık, sınavına kimse katılmıyor. Birkaç ay önce on on beş kişilik ilan verdiler. Kimse sınavına girmemişti. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
(İngilizce) Öğretim Görevlisi maaşları, sınavları vs.