Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
İkinci Yüksek Lisans Sırasında Askerlik Durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 474590"><p>Hocam aynı şekilde benim de sorunum bu. Yüksek lisansım 2 ay içerisinde bitiyor fakat ben de yurt dışından kabul aldım başka bir YÜKSEK lisans için. Anladığım kadarıyla aynı derece olduğu için yurt dışındaki yüksek lisansım kabul olmuyor tecil için. Bunun bir formülü yok mu? Yani şu an hali hazırda devam eden bir tecilim var 2018 ocağa kadar. Şimdi ben yurt dışındaki yüksek lisansa gidip tecil kullanabilmek için buradaki yüksek lisansımın kaydını mı sildirmem gerekiyor? Oraya da başlayıp, konsolosluk aracılığı ile yurt dışı yüksek lisansımı bildirsem tecil olmuyor mu? Sonra buradakini tamamlasam. Çok çıkmazdayım bilen biri yardım edebilirse çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 474590"] Hocam aynı şekilde benim de sorunum bu. Yüksek lisansım 2 ay içerisinde bitiyor fakat ben de yurt dışından kabul aldım başka bir YÜKSEK lisans için. Anladığım kadarıyla aynı derece olduğu için yurt dışındaki yüksek lisansım kabul olmuyor tecil için. Bunun bir formülü yok mu? Yani şu an hali hazırda devam eden bir tecilim var 2018 ocağa kadar. Şimdi ben yurt dışındaki yüksek lisansa gidip tecil kullanabilmek için buradaki yüksek lisansımın kaydını mı sildirmem gerekiyor? Oraya da başlayıp, konsolosluk aracılığı ile yurt dışı yüksek lisansımı bildirsem tecil olmuyor mu? Sonra buradakini tamamlasam. Çok çıkmazdayım bilen biri yardım edebilirse çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
İkinci Yüksek Lisans Sırasında Askerlik Durumu