Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
İkinci Yüksek Lisans Sırasında Askerlik Durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="europeann" data-source="post: 473413" data-attributes="member: 88239"><p>Merhabalar, sizlere şöyle bir sorum olacak, bilen olur da akıl verebilirse harika olur.</p><p></p><p>Lisans sonrası hemen yüksek lisansa başladım. Yüksek lisanstan önümüzdeki 1 ay içerisinde mezun olacağım. Askerliğim yüksek lisanstan dolayı Ocak 2018'e kadar tecilli. Yurtdışından ikinci bir master programı için burs aldım, önümüzdeki güz dönemi ona başlayacağım. Malum o da 2 sene sürecek ancak askerlik tecilim o süreyi kapsayamıyor. Bu durumda buradaki yüksek lisanstan mezun olur olmaz yurtdışına gitmeden (mesela ağustosta) yüksek lisans sonrası 1 sene tecil hakkımı kullansam askerliğim ocak 2019'a mı tecil olur yoksa ağustos 2019'a mı? diğer sorum yine gitmeden tecil hakkımı kullansam ama bir yandan da Türkiye'de bir doktora programına kayıt olsam, tecilim dolduğunda 1 senelik öğrencisi olduğum doktora öğrenci belgesiyle tecilimi gerçekleştirebilir miyim? eğer mümkünse 1+6 sene tecil ettirebilmiş olacağım çünkü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europeann, post: 473413, member: 88239"] Merhabalar, sizlere şöyle bir sorum olacak, bilen olur da akıl verebilirse harika olur. Lisans sonrası hemen yüksek lisansa başladım. Yüksek lisanstan önümüzdeki 1 ay içerisinde mezun olacağım. Askerliğim yüksek lisanstan dolayı Ocak 2018'e kadar tecilli. Yurtdışından ikinci bir master programı için burs aldım, önümüzdeki güz dönemi ona başlayacağım. Malum o da 2 sene sürecek ancak askerlik tecilim o süreyi kapsayamıyor. Bu durumda buradaki yüksek lisanstan mezun olur olmaz yurtdışına gitmeden (mesela ağustosta) yüksek lisans sonrası 1 sene tecil hakkımı kullansam askerliğim ocak 2019'a mı tecil olur yoksa ağustos 2019'a mı? diğer sorum yine gitmeden tecil hakkımı kullansam ama bir yandan da Türkiye'de bir doktora programına kayıt olsam, tecilim dolduğunda 1 senelik öğrencisi olduğum doktora öğrenci belgesiyle tecilimi gerçekleştirebilir miyim? eğer mümkünse 1+6 sene tecil ettirebilmiş olacağım çünkü. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
İkinci Yüksek Lisans Sırasında Askerlik Durumu