Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
İkinci Yüksek Lisans Sırasında Askerlik Durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 461187"><p>Sadece bir noktada hatanız var. Aynı anda 2 tezsize kayıt yaptırılabiliyor. Bende arkadaslarla benzer durumdayım. </p><p>2014 eylül tezsize basladım. Derslere gidemedim dönem kayıtlarımı yaptırdım. Eylül 2017 tecil bitişim. Şu anda aynı okulda baska bi bölüme kayıt hakkı kazandım. Edindiğim bilgiler şöyle : </p><p>-Öncekini sildirmeden yeni programa kayıt olabiliyorum. </p><p>-Yeni bölümden 1.5 yıllın ilave tecili kazanmak için ise eskisini sildirmem gerekiyor</p><p>-Bu işlemlerin dönem içinde de yapılabileceği söylendi. Misal nisan ayında eski okuldan kayıt sildirip tecilim öne çekilecek daha sonra yeni bölümün tecil yapması için dilekçe yazacağım. Ve tecil süresi 2018 eylüle uzayacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 461187"] Sadece bir noktada hatanız var. Aynı anda 2 tezsize kayıt yaptırılabiliyor. Bende arkadaslarla benzer durumdayım. 2014 eylül tezsize basladım. Derslere gidemedim dönem kayıtlarımı yaptırdım. Eylül 2017 tecil bitişim. Şu anda aynı okulda baska bi bölüme kayıt hakkı kazandım. Edindiğim bilgiler şöyle : -Öncekini sildirmeden yeni programa kayıt olabiliyorum. -Yeni bölümden 1.5 yıllın ilave tecili kazanmak için ise eskisini sildirmem gerekiyor -Bu işlemlerin dönem içinde de yapılabileceği söylendi. Misal nisan ayında eski okuldan kayıt sildirip tecilim öne çekilecek daha sonra yeni bölümün tecil yapması için dilekçe yazacağım. Ve tecil süresi 2018 eylüle uzayacak [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
İkinci Yüksek Lisans Sırasında Askerlik Durumu