Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Sınavı Hakkında Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sidneh" data-source="post: 181523" data-attributes="member: 16613"><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px">Ben mail attım, yapmam gereken başka bir şey var mı diye, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Başvurunuz sistemimize kaydedilmiş olup konfirmasyon e-mailiniz sınava 10-15 gün kala tarafınıza iletilecektir.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ödemenizi tamamladıysanız yapmanız gereken başka adım kalmamıştır.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Orjinal Başvuru Formunu sınav günü getirmeniz yeterlidir.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kind Regards / Saygılarımızla</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px">diye cevap geldi. 15 hatta 10 günden önce beklemeyelim. =)</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sidneh, post: 181523, member: 16613"] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Ben mail attım, yapmam gereken başka bir şey var mı diye, [FONT=Comic Sans MS]Başvurunuz sistemimize kaydedilmiş olup konfirmasyon e-mailiniz sınava 10-15 gün kala tarafınıza iletilecektir. Ödemenizi tamamladıysanız yapmanız gereken başka adım kalmamıştır. Orjinal Başvuru Formunu sınav günü getirmeniz yeterlidir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Kind Regards / Saygılarımızla[/FONT] diye cevap geldi. 15 hatta 10 günden önce beklemeyelim. =)[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Sınavı Hakkında Sorular