Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Nedir? Neden IELTS'e Girmeliyim? YDS Denkliği Var mıdır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Öypsıkıntısı" data-source="post: 179708" data-attributes="member: 22473"><p>Bu tür başlıkların ne kadar sakıncalı olduğunun farkında değilsiniz sanırım. Ielts'yi övün hatta girmek için teşvik edin ama lütfen ÖSYM'nin yapmış olduğu sınavdan daha kolay demeyin. adamların gücüne gidiyor iki gün sonra bunuda kaldırırlarsa şaşırmam, akademikpersonel.org yönetiminin bu tür yayınları yaparken daha dikkatli olmasını temenni ediyorum.</p><p>Hatırlarsınız ki TOEIC 'de bu şekilde kaldırılmıştı. Akademikpersonel.org yök ve benzeri kurumlar tarafından takip edilen ve belirli ağırlığı ile sesini ulaştırabilen bir site, bu yüzden içeriği hazırlarken daha önce yaşadığımız tatsız deneyimleri göz önünde bulundurarak hazırlarsanız çok sevinirim. </p><p>elimde belkide son şans olarak IELTS kaldı onuda bu tür haberlerle kaybetmek istemiyorum.</p><p>Rica ediyorum bu haberleri daha az kışkırtıcı şekilde yayınlayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Öypsıkıntısı, post: 179708, member: 22473"] Bu tür başlıkların ne kadar sakıncalı olduğunun farkında değilsiniz sanırım. Ielts'yi övün hatta girmek için teşvik edin ama lütfen ÖSYM'nin yapmış olduğu sınavdan daha kolay demeyin. adamların gücüne gidiyor iki gün sonra bunuda kaldırırlarsa şaşırmam, akademikpersonel.org yönetiminin bu tür yayınları yaparken daha dikkatli olmasını temenni ediyorum. Hatırlarsınız ki TOEIC 'de bu şekilde kaldırılmıştı. Akademikpersonel.org yök ve benzeri kurumlar tarafından takip edilen ve belirli ağırlığı ile sesini ulaştırabilen bir site, bu yüzden içeriği hazırlarken daha önce yaşadığımız tatsız deneyimleri göz önünde bulundurarak hazırlarsanız çok sevinirim. elimde belkide son şans olarak IELTS kaldı onuda bu tür haberlerle kaybetmek istemiyorum. Rica ediyorum bu haberleri daha az kışkırtıcı şekilde yayınlayın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Nedir? Neden IELTS'e Girmeliyim? YDS Denkliği Var mıdır?