Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS General Module Vs. Academic
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="basshasan" data-source="post: 192995" data-attributes="member: 40040"><p>Aradım çağrı merkezini. Birkaç güne resmi yazının üniversitelere gönderileceği söylendi. Bilmiyorum, belki de uzun süredir herkese verilen klasik bir cevaptır. Ben akademik personel olmak için uzun süredir didinen biriyim. Mart ayında IELTS general training modüle girerek 72,5 aldım(denklikle). Eğer bu çıkacağı söylenen karar bundan 1-2 ay önce söylenseydi, " bir sonraki ÖYP alımlarında Academic Module kullanılacak" denilseydi, girmek isteyen gider Academic Module sınavına girerdi. Bu ne şimdi ? ÖYP ilanlarının açıklanmasına 1 hafta kadar süre kalmış, "Biz General Training kabul etmiyoruz" diyorlar. Ben şimdi mesai başlar başlamaz gidip IELST Academic 'e başvursam, 27 Temmuzda Academic Module sınavı var, sonuçlar da 10 Ağustos'ta açıklanacak. Neyime yarayacak o puan benim ? Bekletecekler mi ÖYP başvurusunu o tarihe kadar ? </p><p>Enstitü kadroları ne olacak? Kaç tane kadronun süresi gelmiş geçmiş olacak belki o tarihe kadar, akademik perseonel ilan sayfasında.. </p><p>Dua edelim, geriye dönük alınmış puanlar kabul edilsin, sınava girip sonuç bekleyenlerin puanı kabul edilsin. Tamam bundan sonra General Modül olmasın, Academic istesinler, çok istiyorlarsa barajı da yükseltsinler. Gidip çalışıp o puanı da alırız. Ama mevcut hakkımızı elimizden almasınlar. Karar çıkış tarihinden itibaren Academic'e girmeniz gerekiyor desinler.. Aylarca verdiğimiz emek, para ve umutlarımızın tepesine binmesinler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="basshasan, post: 192995, member: 40040"] Aradım çağrı merkezini. Birkaç güne resmi yazının üniversitelere gönderileceği söylendi. Bilmiyorum, belki de uzun süredir herkese verilen klasik bir cevaptır. Ben akademik personel olmak için uzun süredir didinen biriyim. Mart ayında IELTS general training modüle girerek 72,5 aldım(denklikle). Eğer bu çıkacağı söylenen karar bundan 1-2 ay önce söylenseydi, " bir sonraki ÖYP alımlarında Academic Module kullanılacak" denilseydi, girmek isteyen gider Academic Module sınavına girerdi. Bu ne şimdi ? ÖYP ilanlarının açıklanmasına 1 hafta kadar süre kalmış, "Biz General Training kabul etmiyoruz" diyorlar. Ben şimdi mesai başlar başlamaz gidip IELST Academic 'e başvursam, 27 Temmuzda Academic Module sınavı var, sonuçlar da 10 Ağustos'ta açıklanacak. Neyime yarayacak o puan benim ? Bekletecekler mi ÖYP başvurusunu o tarihe kadar ? Enstitü kadroları ne olacak? Kaç tane kadronun süresi gelmiş geçmiş olacak belki o tarihe kadar, akademik perseonel ilan sayfasında.. Dua edelim, geriye dönük alınmış puanlar kabul edilsin, sınava girip sonuç bekleyenlerin puanı kabul edilsin. Tamam bundan sonra General Modül olmasın, Academic istesinler, çok istiyorlarsa barajı da yükseltsinler. Gidip çalışıp o puanı da alırız. Ama mevcut hakkımızı elimizden almasınlar. Karar çıkış tarihinden itibaren Academic'e girmeniz gerekiyor desinler.. Aylarca verdiğimiz emek, para ve umutlarımızın tepesine binmesinler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS General Module Vs. Academic