Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Hem Akademisyenlik Hem Öğretmenlik Mümkün mü ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="++alyansss" data-source="post: 373355" data-attributes="member: 74667"><p>hocam valla yazmayacaktım ama genele hitap gücü niteliği taşıdığı için cevaplama ihtiyacı duydum ...sizin ve hatta yukarıda yazmış birçoğunuzun yazdıkları bence işin hep etik kısmı oysa hem gözden kaçırıyor ve hemde sizlerde hayatın bi parçası olduğunuz için kabulenmek zorunda kalıyorsunuz ki ; günümüz modern yaşamda en önemli parametrelerden hatta zirvelerde oynayan parça maliyet yani paradır ...işin etik ksımı ise genel kriterlere uymak koşuluyla tamamen kişinin vicdanına kalmış prosedürlerdir. çoğunuz da akademisyenliğin makale yorumlamak ve esasen çok çalışmak kısmına vurgu yapmış ve ne yazık ki bence bazı şeyleri gözden kaçırmışsınız...</p><p></p><p>benim düşüncem şahsen elimdeki butun kanuni haklarımı (bir de etik kısmı bana ait olduğu için meşru (teokratiktir) olmasını şart koşarak ) elimdeki butun kanunları kulanarak gerekirse insanların söylemleri hiç umrumda olmasın istediklerimi gerçekleştirmektir. </p><p></p><p>uygunsuz muş, iyi değil miş ..mış ..miş hiç umrumda olmaz yada olmamalı ...</p><p></p><p>ve bazı söyledikleriniz elbette ve ne yazık ki doru hakiki çalışan insanlar bir elin parmakları sayısı kadar az ..</p><p></p><p></p><p>saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="++alyansss, post: 373355, member: 74667"] hocam valla yazmayacaktım ama genele hitap gücü niteliği taşıdığı için cevaplama ihtiyacı duydum ...sizin ve hatta yukarıda yazmış birçoğunuzun yazdıkları bence işin hep etik kısmı oysa hem gözden kaçırıyor ve hemde sizlerde hayatın bi parçası olduğunuz için kabulenmek zorunda kalıyorsunuz ki ; günümüz modern yaşamda en önemli parametrelerden hatta zirvelerde oynayan parça maliyet yani paradır ...işin etik ksımı ise genel kriterlere uymak koşuluyla tamamen kişinin vicdanına kalmış prosedürlerdir. çoğunuz da akademisyenliğin makale yorumlamak ve esasen çok çalışmak kısmına vurgu yapmış ve ne yazık ki bence bazı şeyleri gözden kaçırmışsınız... benim düşüncem şahsen elimdeki butun kanuni haklarımı (bir de etik kısmı bana ait olduğu için meşru (teokratiktir) olmasını şart koşarak ) elimdeki butun kanunları kulanarak gerekirse insanların söylemleri hiç umrumda olmasın istediklerimi gerçekleştirmektir. uygunsuz muş, iyi değil miş ..mış ..miş hiç umrumda olmaz yada olmamalı ... ve bazı söyledikleriniz elbette ve ne yazık ki doru hakiki çalışan insanlar bir elin parmakları sayısı kadar az .. saygılarımla. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Hem Akademisyenlik Hem Öğretmenlik Mümkün mü ?