Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Hem Akademisyenlik Hem Öğretmenlik Mümkün mü ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sadakat" data-source="post: 372907" data-attributes="member: 2472"><p>Est. herkes fikrini saygı çerçevesinde ifade edebilir. Benim siyah-beyazdan kastım aradaki zıtlık değil birbirinden çok farklı olmasıydı ki ifade ettiğim gibi bir öğretmen çocuğuyum aynı zamanda... Türkiye'de memur zihniyetli sabah 8 akşam 5 mesaisi ile çalışan, akademisyenliği ders anlatmaktan ibaret sayan ve öğrencinin sırtına sülük gibi yapışıp kendini besleyen çok akademisyen olduğu için ister istemez başka meslekler ile kıyaslanması veya ilişkilendirilmesi de ne yazık ki kaçınılmazdır. Özellikle hiçbir altyapı gözetilmeden açılan üniversiteler ve kadrolar nedeniyle akademisyenlik iyice ayağa düşmeye ve saygınlığını yitirmeye başladı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sadakat, post: 372907, member: 2472"] Est. herkes fikrini saygı çerçevesinde ifade edebilir. Benim siyah-beyazdan kastım aradaki zıtlık değil birbirinden çok farklı olmasıydı ki ifade ettiğim gibi bir öğretmen çocuğuyum aynı zamanda... Türkiye'de memur zihniyetli sabah 8 akşam 5 mesaisi ile çalışan, akademisyenliği ders anlatmaktan ibaret sayan ve öğrencinin sırtına sülük gibi yapışıp kendini besleyen çok akademisyen olduğu için ister istemez başka meslekler ile kıyaslanması veya ilişkilendirilmesi de ne yazık ki kaçınılmazdır. Özellikle hiçbir altyapı gözetilmeden açılan üniversiteler ve kadrolar nedeniyle akademisyenlik iyice ayağa düşmeye ve saygınlığını yitirmeye başladı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Hem Akademisyenlik Hem Öğretmenlik Mümkün mü ?