Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
harvard university applications
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="++alyansss" data-source="post: 386106" data-attributes="member: 74667"><p>yok şöyle bir durum var yaa ; öncelikle dahi olmak (?) bunun tüm dünyada sınırlı sayıda kişi ile sınırlı olabileceğini anlatmak istedi iseniz o olmayabilirm ,yani benden çok vardır ,ihtimal ülkemizdede vardır .. zaten gardener zekanın geliştirilebilir olduğunu söyler , yok ya kesinlikle tanınmak isteyen biri değilim olsa belki bilim alanımı da paylaşmak isterdim ..zaten meşhur olmak istemedim hiç bi zaman neyse ,ayrıca abd ye geçen yıllarda araştırma için gitmiş bir hocam bize anfiye hitap ederek şunu söyledi </p><p></p><p>"arkadaslar abd de yapılan bir araştırma sonucunda şu veri elde edilmiş : hayatınız ne kadar monoton ise (tek düze , her gün aynı şeyi yapmak ve çok düşünmemek) o kadar zekanız körelir ",gardener uygun yöntemler/koşullar altında zekanın geliştirilebilir olduğunu söyler ,bana göre zekanın geliştirlebilmesi için temel ihtiyaçlar şart örneğin bir çocuk yetiştiryorsunuz çalışma odasının çok sıcak veya çok soğuk olmaması gerekir , rehberliğin de sağlanması gerek ve asıl bana göre en önemli kıs budur , yani bu şey gibi bir saman şehir düşünün orayı yakmak istiyorsunuz tabi anlamsız ancak amaca hizmet edecekse ; rehberlik bu devasa saman yığınını tutuşturacak olan malzemedir ...</p><p></p><p>...</p><p></p><p>yani bu defa bibildirimde bulunmak istiyorum ya konu buraya gelmişken okuyan varsa ,övünmek hoş değil yaa ancak taltif olunmak güzel ... kendimi övmek amacıyla yazdığımı düşünen varsa af buyursun .. </p><p></p><p>bi hayal şu anda harvard olmadan da çalışmalarımı yapabilirm ,harvard sadece araç olur tabi olabilirse..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="++alyansss, post: 386106, member: 74667"] yok şöyle bir durum var yaa ; öncelikle dahi olmak (?) bunun tüm dünyada sınırlı sayıda kişi ile sınırlı olabileceğini anlatmak istedi iseniz o olmayabilirm ,yani benden çok vardır ,ihtimal ülkemizdede vardır .. zaten gardener zekanın geliştirilebilir olduğunu söyler , yok ya kesinlikle tanınmak isteyen biri değilim olsa belki bilim alanımı da paylaşmak isterdim ..zaten meşhur olmak istemedim hiç bi zaman neyse ,ayrıca abd ye geçen yıllarda araştırma için gitmiş bir hocam bize anfiye hitap ederek şunu söyledi "arkadaslar abd de yapılan bir araştırma sonucunda şu veri elde edilmiş : hayatınız ne kadar monoton ise (tek düze , her gün aynı şeyi yapmak ve çok düşünmemek) o kadar zekanız körelir ",gardener uygun yöntemler/koşullar altında zekanın geliştirilebilir olduğunu söyler ,bana göre zekanın geliştirlebilmesi için temel ihtiyaçlar şart örneğin bir çocuk yetiştiryorsunuz çalışma odasının çok sıcak veya çok soğuk olmaması gerekir , rehberliğin de sağlanması gerek ve asıl bana göre en önemli kıs budur , yani bu şey gibi bir saman şehir düşünün orayı yakmak istiyorsunuz tabi anlamsız ancak amaca hizmet edecekse ; rehberlik bu devasa saman yığınını tutuşturacak olan malzemedir ... ... yani bu defa bibildirimde bulunmak istiyorum ya konu buraya gelmişken okuyan varsa ,övünmek hoş değil yaa ancak taltif olunmak güzel ... kendimi övmek amacıyla yazdığımı düşünen varsa af buyursun .. bi hayal şu anda harvard olmadan da çalışmalarımı yapabilirm ,harvard sadece araç olur tabi olabilirse.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
harvard university applications