Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP - Yurtiçi Dil Merkezleri
Hacettepe Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dunal" data-source="post: 276022" data-attributes="member: 19284"><p>merhaba arkadaşlar moralinizi bozmak istemiyorum ama biz sizden önceki öyp grubundayım ilk başta gözünüzü çok güzel boyuyorlar sonrası tamamen duygusal hangi hocaya ne kadar para kazandırırım derdindeler bizi rezil ettiler bir dönem 3 ay boşu boşuna geçti ikinci dönem ilts yds diye başladılar başlamaları bir yana yds kötü aman ha sizden önce herkes ilts den geçti yds diyenler kaldı diye vaktimizi boşa harcadılar sonra ilts kaldırıldı ilts zaten hiç insal bir sınav değil aman zaten yds teknik işi toefl muhteşem moduna girdiler aradan ne kadar zamanı boşa harcadılar demem o ki biz rezil olduk muhtemelen geçemeyecegiz bence hacaettepe yi seçmeyin tarihe ve yorumlara bakmadım ama seçtiyseniz de ilk baştan yds diye tavrınızı koyun onların amacı bizim sınavdan geçmemiz değil dil becerilerimizi geliştirmekmiş dil sınavını geçemeyince dil becerilerimizi geliştirmemiz ne işe yaracak bilemiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dunal, post: 276022, member: 19284"] merhaba arkadaşlar moralinizi bozmak istemiyorum ama biz sizden önceki öyp grubundayım ilk başta gözünüzü çok güzel boyuyorlar sonrası tamamen duygusal hangi hocaya ne kadar para kazandırırım derdindeler bizi rezil ettiler bir dönem 3 ay boşu boşuna geçti ikinci dönem ilts yds diye başladılar başlamaları bir yana yds kötü aman ha sizden önce herkes ilts den geçti yds diyenler kaldı diye vaktimizi boşa harcadılar sonra ilts kaldırıldı ilts zaten hiç insal bir sınav değil aman zaten yds teknik işi toefl muhteşem moduna girdiler aradan ne kadar zamanı boşa harcadılar demem o ki biz rezil olduk muhtemelen geçemeyecegiz bence hacaettepe yi seçmeyin tarihe ve yorumlara bakmadım ama seçtiyseniz de ilk baştan yds diye tavrınızı koyun onların amacı bizim sınavdan geçmemiz değil dil becerilerimizi geliştirmekmiş dil sınavını geçemeyince dil becerilerimizi geliştirmemiz ne işe yaracak bilemiyorum [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP - Yurtiçi Dil Merkezleri
Hacettepe Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar