Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Görünen Puanım Hesapladığımdan 0.033 puan fazla
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cadhode" data-source="post: 156176" data-attributes="member: 5035"><p>Dostum onu da denedim 86,130 ve 86.150'ye yuvarlayarak ama sistemde çıkan puanımla denk düşmüyor yine de. Hayır ÜDS puanımı mı yanlış yazdım acaba diye düşünüyorum ama 86.25 olan puanı 86.47 yazmam için hiç bir geçerli sebebim yok, yanlış basmış da olamam tuşlara; alakasız yerlerdeler.</p><p></p><p>Sevincim kursağımda kaldı. Dün gece uyuyamamıştım, bu gece de uyku yok bana herhalde.</p><p></p><p>Bu arada İstanbul'da oturuyorum, yarın yine telefonla deniyeceğim şansımı ne yazık ki.</p><p></p><p>Ne diyim umarım başım ağrımadan hallolur, tam listeye göre zaten kendi puanımla da yerleşiyorum ama işte... 2 yıldır cari usulle girip yedek kaldım, öyp'de defalarca yarım puanla, 1 puanla istediğim kadroları kaçırdım; şimdi de neden kaynaklandığını bilmediğim 0.033 puanlık bir hata yüzünden hayalimi gerçekleştiremezsem gerçekten üzülürüm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cadhode, post: 156176, member: 5035"] Dostum onu da denedim 86,130 ve 86.150'ye yuvarlayarak ama sistemde çıkan puanımla denk düşmüyor yine de. Hayır ÜDS puanımı mı yanlış yazdım acaba diye düşünüyorum ama 86.25 olan puanı 86.47 yazmam için hiç bir geçerli sebebim yok, yanlış basmış da olamam tuşlara; alakasız yerlerdeler. Sevincim kursağımda kaldı. Dün gece uyuyamamıştım, bu gece de uyku yok bana herhalde. Bu arada İstanbul'da oturuyorum, yarın yine telefonla deniyeceğim şansımı ne yazık ki. Ne diyim umarım başım ağrımadan hallolur, tam listeye göre zaten kendi puanımla da yerleşiyorum ama işte... 2 yıldır cari usulle girip yedek kaldım, öyp'de defalarca yarım puanla, 1 puanla istediğim kadroları kaçırdım; şimdi de neden kaynaklandığını bilmediğim 0.033 puanlık bir hata yüzünden hayalimi gerçekleştiremezsem gerçekten üzülürüm. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Görünen Puanım Hesapladığımdan 0.033 puan fazla