Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Görünen Puanım Hesapladığımdan 0.033 puan fazla
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cadhode" data-source="post: 156019" data-attributes="member: 5035"><p>Yerleştirmede bir kadroya atandım fakat sevinemiyorum, 0.033 puanın derdine düştüm.</p><p></p><p>ALES: 86.12953</p><p>Dipl. Not: 63</p><p>ÜDS: 86.250</p><p></p><p>ÖYP ortalaması da 80.365 yapıyor. Fakat kazandığımı bildiren yazıda puanım 80.398 görünüyor. Biliyorum bayağı küçük bir fark ama bunun nedeni kafamı kurcalıyor gerçekten. Muhtemelen hiç bir şey farketmeyecekti normal puanım olsaydı da ama "yanlış beyan vermişsin" denilip kadromun yakılmasından korkuyorum.</p><p></p><p>Neden böyle olmuş olabilir? Bunu bir şekilde düzelttirme ya da bir sorun teşkil edip etmeyeceğini öğrenme şansım var mıdır?</p><p></p><p>Teşekkürler şimdiden, kazanan herkesi tebrik ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cadhode, post: 156019, member: 5035"] Yerleştirmede bir kadroya atandım fakat sevinemiyorum, 0.033 puanın derdine düştüm. ALES: 86.12953 Dipl. Not: 63 ÜDS: 86.250 ÖYP ortalaması da 80.365 yapıyor. Fakat kazandığımı bildiren yazıda puanım 80.398 görünüyor. Biliyorum bayağı küçük bir fark ama bunun nedeni kafamı kurcalıyor gerçekten. Muhtemelen hiç bir şey farketmeyecekti normal puanım olsaydı da ama "yanlış beyan vermişsin" denilip kadromun yakılmasından korkuyorum. Neden böyle olmuş olabilir? Bunu bir şekilde düzelttirme ya da bir sorun teşkil edip etmeyeceğini öğrenme şansım var mıdır? Teşekkürler şimdiden, kazanan herkesi tebrik ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Görünen Puanım Hesapladığımdan 0.033 puan fazla