Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Geliştirme Ödeneği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hukukçu1660" data-source="post: 142267" data-attributes="member: 6562"><p>Nazmi hocam, YL tez aşamasındayım. Öyp kadromun olduğu üniv.de yl doktora programı olmadığı için başka bir üniv. de yapıyorum. 35 ile görevlendirme yapmadım. Tez aşamasında olduğum için danışmanımın onayı ile öyp kadromun olduğu üniversitedeyim. YL bitince aynı üniversiteye öyp kapsamında açılan doktora kadrolarından değil de; üniversitenin kendisinin açtığı doktora kadrolarından kazanıp girersem yani yazılı ya da mülakatı geçerek kazanırsam 35 . md ile görevlendirme zorunluluğu olmaz değil mi ? Öyp üniversitemde asistan ihtiyacı nedeniyle göndermek istemiyor. Gel git yaparak doktora derslerine girebilirim değil mi? Nihayetinde öyp kapsamında açılan Doktora kadrolarıyla girmemiş olacağım için 35 ile görevlendirme zorunluluğum olmaz diye düşünüyorum. Sizce de doğru mudur? Şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hukukçu1660, post: 142267, member: 6562"] Nazmi hocam, YL tez aşamasındayım. Öyp kadromun olduğu üniv.de yl doktora programı olmadığı için başka bir üniv. de yapıyorum. 35 ile görevlendirme yapmadım. Tez aşamasında olduğum için danışmanımın onayı ile öyp kadromun olduğu üniversitedeyim. YL bitince aynı üniversiteye öyp kapsamında açılan doktora kadrolarından değil de; üniversitenin kendisinin açtığı doktora kadrolarından kazanıp girersem yani yazılı ya da mülakatı geçerek kazanırsam 35 . md ile görevlendirme zorunluluğu olmaz değil mi ? Öyp üniversitemde asistan ihtiyacı nedeniyle göndermek istemiyor. Gel git yaparak doktora derslerine girebilirim değil mi? Nihayetinde öyp kapsamında açılan Doktora kadrolarıyla girmemiş olacağım için 35 ile görevlendirme zorunluluğum olmaz diye düşünüyorum. Sizce de doğru mudur? Şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
Geliştirme Ödeneği