Gaziantep'te Cocel Dil Danışmanlık

Gaziantep için böyle bir şey vardı. Bununla birkaç yerde karşılaştım, yds mi değil mi bilmiyorum. Instagram hesaplarına baktım, yds olabilir gibi duruyor, cocel_dil_danismanlik.


" Artık şehrimizdeyiz, Gaziantep'te… Araştırma ve eğitimin iç içe geçtiği bir model kurmaya çalıştık. Örneğin, bir fakülte öğrencisiniz veya herhangi bir sektörde çalışıyorsunuz ve belirli düzeyde İngilizce biliyorsunuz ancak bu alanınızdaki/sektörünüzdeki bilginizi geliştirmek ve dünyayı takip etmek için yeterli değilse bize başvuruyorsunuz. Alanınızla/sektörünüzle ilgili, dünyadaki tartışmaları ve metinleri tartışmakla kalmıyoruz, aynı zamanda, genel İngilizce konusundaki eksiklerinize de yardımcı oluyoruz. Bu şekilde, alanınızdaki yetkinliğiniz artmakla kalmayacak, belki de önünüze yeni kapılar açılacak. Diğer bir birimimiz daha var tabi, akademik kariyer hedefiniz var ancak bu yolda, birçok yabancı dil sınavı var, biz size bu sınavlar konusunda da yardımcı oluyoruz. Biz sizin bir şeyler bildiğinize eminiz ama bu bildiklerinizi nasıl yöneteceğinizi veya yönlendireceğinizi bilmiyor olabilirsiniz, belki sınava az kalmış, kaygınız artmıştır, belki de bu sınav, hayatınızdaki yeni ve temel yolunuzun öncelikli gereklerindendir. Her ne için olursa olsun, biz sizin yanınızdayız ve size yardımcı olmak için buradayız.

Dr. C (Yani Gökçe Çöçel), şahsi deneyimlerini ve alanındaki yetkinliğini sizler için bir araya getirdi, bu nedenle, sizleri ve ihtiyaçlarınızı çok iyi anlıyor."
 
Son düzenleme:
Üst