Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Gazi Universitesi yuksek lisans
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m.ahmet" data-source="post: 439820" data-attributes="member: 57824"><p>O hiç belli olmuyor. Sıralamaya girersen mülakat puanı çok önem kazanıyor. Ben Kırıkkale'ye 50 yds 74 Ales puanıyla girmiştim. Fakat 80 Yds 85 Ales puanıyla gelip giremeyende oldu Yds puanı olmayıp 66 Ales puanıyla girende oldu. Gazi üniversitesi ön eleme yapıyor. Burda kesinlikle puanının yüksek olması lazım. Mülakat kısmında hocalar seni beğeniyorsa ve almak istyorlarsa yazılı sınavda kalem bile oyanatamasan alırlar. Burdanda şu sonu. çıkıyor kimi okul sadece sözlü mülakat yapıyor kimisi sadece yazılı mülakat kimiside her ikisinide yapıyor. Eğer ön eleme yoksa ve her başvuranı mülakata alıyorlarsa burada notların değil hocaların sana bakışı önemlidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m.ahmet, post: 439820, member: 57824"] O hiç belli olmuyor. Sıralamaya girersen mülakat puanı çok önem kazanıyor. Ben Kırıkkale'ye 50 yds 74 Ales puanıyla girmiştim. Fakat 80 Yds 85 Ales puanıyla gelip giremeyende oldu Yds puanı olmayıp 66 Ales puanıyla girende oldu. Gazi üniversitesi ön eleme yapıyor. Burda kesinlikle puanının yüksek olması lazım. Mülakat kısmında hocalar seni beğeniyorsa ve almak istyorlarsa yazılı sınavda kalem bile oyanatamasan alırlar. Burdanda şu sonu. çıkıyor kimi okul sadece sözlü mülakat yapıyor kimisi sadece yazılı mülakat kimiside her ikisinide yapıyor. Eğer ön eleme yoksa ve her başvuranı mülakata alıyorlarsa burada notların değil hocaların sana bakışı önemlidir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Gazi Universitesi yuksek lisans