Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Finans yada MBA yüksek lisansı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mr. Bombastic" data-source="post: 406006" data-attributes="member: 84266"><p>Odtü'de YDS kabul edilmez hocam, TOEFL IBT 92, IELTS 7.0 veya METU PROFICIENCY 75 minumum kriterlerini sağlamanız gerekir. Ales 80+ ve ortalamada 3.00 üzeri ise başvuru yapabilirsiniz ama önceliği kendi üniversitesine ve yurtdışından gelen öğrencilere veriyorlar. Bu açıdan biraz kapalı bir okuldur. Tüm kriterleri fazlasıyla sağlamama rağmen iktisat ve işletme bölümleri için mülakata bile çağrılmadım. Rakiplerimin puanlarına da ulaşamadım. Sadece soy isim sıralamasına göre mülakat listesi açıklıyorlar. Bu açıdan da açık ve netlik fazla bulunmaz.</p><p></p><p>Eğer notlarınız yüksek ve kendinize güveniyorsanız başvuru yapıp şansınızı deneyin derim ama pek umutlanmamanızı tavsiye ederim. Odtü prof. 70TL+ her programa başvuru ücreti 75+TL, toefl ve ielts skorunuz yoksa proficiency e girmenizi tavsiye nispeten daha kolayıdır ama yds den baya zordur.</p><p></p><p>Başarılar dilerim. Beni almadılar ama bir şekilde giriş yapacağım olmadı doktorada olmadı dgs ile.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr. Bombastic, post: 406006, member: 84266"] Odtü'de YDS kabul edilmez hocam, TOEFL IBT 92, IELTS 7.0 veya METU PROFICIENCY 75 minumum kriterlerini sağlamanız gerekir. Ales 80+ ve ortalamada 3.00 üzeri ise başvuru yapabilirsiniz ama önceliği kendi üniversitesine ve yurtdışından gelen öğrencilere veriyorlar. Bu açıdan biraz kapalı bir okuldur. Tüm kriterleri fazlasıyla sağlamama rağmen iktisat ve işletme bölümleri için mülakata bile çağrılmadım. Rakiplerimin puanlarına da ulaşamadım. Sadece soy isim sıralamasına göre mülakat listesi açıklıyorlar. Bu açıdan da açık ve netlik fazla bulunmaz. Eğer notlarınız yüksek ve kendinize güveniyorsanız başvuru yapıp şansınızı deneyin derim ama pek umutlanmamanızı tavsiye ederim. Odtü prof. 70TL+ her programa başvuru ücreti 75+TL, toefl ve ielts skorunuz yoksa proficiency e girmenizi tavsiye nispeten daha kolayıdır ama yds den baya zordur. Başarılar dilerim. Beni almadılar ama bir şekilde giriş yapacağım olmadı doktorada olmadı dgs ile. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Finans yada MBA yüksek lisansı ?