Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Eytpe, matematik eğitimi, eğitim prog ve öğretim (hepsi Tezsiz) Hangisini seçmeliyim yardımlarınızı bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="symo++" data-source="post: 410911"><p>son sorunuz önem arzediyor haliyle sizi anlıyorum..</p><p></p><p>bu suale cevap vermezden önce üstte yer alan , bilim alanları arasındaki mukayese hakkında görüşümü tekrar görüşümü gözden geçirmeniz önerilir..özetle bana göre bilim alanları arasında belirgin bir mukayese hatta bir mukayese yapılamz yada doğru değil. özverinize bağlı olarak ortaya çıkacak ürün şekillenir..</p><p></p><p>ayrıca fen bilimlerinin aslında kendi başına asil ve sert bir yapısı vardır..ve rasyoneldir.ayrıca (zaten bende öğretmenim) ama fen bilimciyim.)</p><p></p><p>eğitim - fen ikileminde kalmanız durmunda hangisine ilgi duymakta iseniz (seviyorsanız) o alanı tercih etmeniz önerilir..</p><p></p><p>BU SORUYA VERİECEK EN UYGUN CEVAP:</p><p></p><p>bence önce mebe atanın. ve daha sonra doktora da tamamlanmadan akademisyenliğe geçmeyin. bunun daha avantajlı olabileceğini herşekilde ispat ederdim. ancak dilerseniz forum içersinde yer alan ilintili başlıkları okumanız rica edilir..</p><p></p><p>iyi günler..</p><p></p><p>başarıyla dolu bir ömür dilerim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="symo++, post: 410911"] son sorunuz önem arzediyor haliyle sizi anlıyorum.. bu suale cevap vermezden önce üstte yer alan , bilim alanları arasındaki mukayese hakkında görüşümü tekrar görüşümü gözden geçirmeniz önerilir..özetle bana göre bilim alanları arasında belirgin bir mukayese hatta bir mukayese yapılamz yada doğru değil. özverinize bağlı olarak ortaya çıkacak ürün şekillenir.. ayrıca fen bilimlerinin aslında kendi başına asil ve sert bir yapısı vardır..ve rasyoneldir.ayrıca (zaten bende öğretmenim) ama fen bilimciyim.) eğitim - fen ikileminde kalmanız durmunda hangisine ilgi duymakta iseniz (seviyorsanız) o alanı tercih etmeniz önerilir.. BU SORUYA VERİECEK EN UYGUN CEVAP: bence önce mebe atanın. ve daha sonra doktora da tamamlanmadan akademisyenliğe geçmeyin. bunun daha avantajlı olabileceğini herşekilde ispat ederdim. ancak dilerseniz forum içersinde yer alan ilintili başlıkları okumanız rica edilir.. iyi günler.. başarıyla dolu bir ömür dilerim.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Eytpe, matematik eğitimi, eğitim prog ve öğretim (hepsi Tezsiz) Hangisini seçmeliyim yardımlarınızı bekliyorum