Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Eytpe, matematik eğitimi, eğitim prog ve öğretim (hepsi Tezsiz) Hangisini seçmeliyim yardımlarınızı bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Adanaalı" data-source="post: 410101" data-attributes="member: 86355"><p>Selamun aleykum;</p><p>Arkadaşlar çok kararsız kaldım ve sanırım bilgi eksikliğim de kararsızlığımı arttırıyor. Bu bölümleri okuyanlar varsa bilgilendirebilir mi?</p><p>İlköğretim matematik öğretmeniyim. Muhtemelen de şubatta atanacam inşallah.</p><p>1-Bu saydığım programlarım ne gibi avantajları var. Şu an tezsize mecbur sayılırım.</p><p>2-Matematik eğitimini okusam meslekte ne gibi artıları olur. Kendimi baya geliştirir miyim yoksa boşa okumak yerine Eytpe okuyup matematik eğitimi için kitaplarla mı kendimi geliştirsem?</p><p>3-Eytpe nin müdürlük ve müfettişlikte avantajı var mı yoksa diğer programların da mı var?</p><p>4-Eytpe ve Epö alan içi sayılıyor mu yani ek dersi bunlar da arttırır mı?</p><p>Ekstra bütün tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. </p><p>Ayrıca kısa vadede akademisyenlik düşüncem yok ama ileride tezsizden tezliye direk ya da dersleri saydırarak geçme düşüncelerim var...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Adanaalı, post: 410101, member: 86355"] Selamun aleykum; Arkadaşlar çok kararsız kaldım ve sanırım bilgi eksikliğim de kararsızlığımı arttırıyor. Bu bölümleri okuyanlar varsa bilgilendirebilir mi? İlköğretim matematik öğretmeniyim. Muhtemelen de şubatta atanacam inşallah. 1-Bu saydığım programlarım ne gibi avantajları var. Şu an tezsize mecbur sayılırım. 2-Matematik eğitimini okusam meslekte ne gibi artıları olur. Kendimi baya geliştirir miyim yoksa boşa okumak yerine Eytpe okuyup matematik eğitimi için kitaplarla mı kendimi geliştirsem? 3-Eytpe nin müdürlük ve müfettişlikte avantajı var mı yoksa diğer programların da mı var? 4-Eytpe ve Epö alan içi sayılıyor mu yani ek dersi bunlar da arttırır mı? Ekstra bütün tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca kısa vadede akademisyenlik düşüncem yok ama ileride tezsizden tezliye direk ya da dersleri saydırarak geçme düşüncelerim var... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Eytpe, matematik eğitimi, eğitim prog ve öğretim (hepsi Tezsiz) Hangisini seçmeliyim yardımlarınızı bekliyorum