Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
eski çağ alnında yüksek lisans yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="firstname" data-source="post: 512465" data-attributes="member: 107666"><p>merhaba arkadaşlar tarih mezunuyum ve bu yıl yüksek lisansa başvurmak istiyorum tarih mezunu olduğum için kendi alanım üzerinden yoğunlaşmak niyetindeyim.bundan dolayı aklımda sadece iki anabilim dalı arasında hangisini tercih edeceğim konusunda biraz karasız kaldım.şimdi belki tepki toplanabilir böyle sorduğum için ama gerçekten de ikisi hakkında burada bilgi ve tecrübeye sahip arkadaşlardan tavsiye almak için yazdım. yüksek lisans yapmak istediğim dallar eskiçağ ve genel türk tarihi alanlarında tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.bu iki alan arasında avantaj veya dezavantajları nelerdir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="firstname, post: 512465, member: 107666"] merhaba arkadaşlar tarih mezunuyum ve bu yıl yüksek lisansa başvurmak istiyorum tarih mezunu olduğum için kendi alanım üzerinden yoğunlaşmak niyetindeyim.bundan dolayı aklımda sadece iki anabilim dalı arasında hangisini tercih edeceğim konusunda biraz karasız kaldım.şimdi belki tepki toplanabilir böyle sorduğum için ama gerçekten de ikisi hakkında burada bilgi ve tecrübeye sahip arkadaşlardan tavsiye almak için yazdım. yüksek lisans yapmak istediğim dallar eskiçağ ve genel türk tarihi alanlarında tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.bu iki alan arasında avantaj veya dezavantajları nelerdir [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
eski çağ alnında yüksek lisans yapmak