Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
En yüksek ALES puanını seçebilir miyim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="perfect_phi" data-source="post: 42641" data-attributes="member: 4776"><p>matematik öğretmenliği bölümü mezunuyum. Eğitimde ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME ye atandım.öYP başvurlarında herkes kendi branş puanlarını girmek zorundadır.Örnek:Matematik öğretmenleri ister eğitim ister mat.eğitimi ister pür mat. seçsin ALES SAYISAL Puanını girmek zorundadır.</p><p>Eğitimde Puanlar bu yıl ort. 8-10 puan yükseldi ÖRN:aKSARAY PROG.GEL. Geçen yıl 79 larda iken bu yıl 90 puanlarda BOZOK PROG.GEL. 91 Civarında kapadı 88,5 puan ile Maraş prog.gel. vs. dahil yazıp boşta kalan arkadaşlarım var size tavsiyem tüm sınavlara girin puanınıza aldanmayın ALES te mantıkları fulleyip zamanı iyi kullanıp hedefiniz en az 97 olsun son sınıfta kredisi yüksek olup not CB altındaki tüm dersleri gerekirse yeniden alın ortalamanız en az 3,50 seviyelerinde tutun dil puanınız>65 olsun mutlaka </p><p>dipnot:65 tane matematik ilanından pür matematiğe eğitim fak. matematik mezunlarından sadece 3 kişi alındı dikkatli tercih yap matematik lisans mezunu olmak -mat. bölümü mezunu olmak koşullulara biz başvuramıyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="perfect_phi, post: 42641, member: 4776"] matematik öğretmenliği bölümü mezunuyum. Eğitimde ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME ye atandım.öYP başvurlarında herkes kendi branş puanlarını girmek zorundadır.Örnek:Matematik öğretmenleri ister eğitim ister mat.eğitimi ister pür mat. seçsin ALES SAYISAL Puanını girmek zorundadır. Eğitimde Puanlar bu yıl ort. 8-10 puan yükseldi ÖRN:aKSARAY PROG.GEL. Geçen yıl 79 larda iken bu yıl 90 puanlarda BOZOK PROG.GEL. 91 Civarında kapadı 88,5 puan ile Maraş prog.gel. vs. dahil yazıp boşta kalan arkadaşlarım var size tavsiyem tüm sınavlara girin puanınıza aldanmayın ALES te mantıkları fulleyip zamanı iyi kullanıp hedefiniz en az 97 olsun son sınıfta kredisi yüksek olup not CB altındaki tüm dersleri gerekirse yeniden alın ortalamanız en az 3,50 seviyelerinde tutun dil puanınız>65 olsun mutlaka dipnot:65 tane matematik ilanından pür matematiğe eğitim fak. matematik mezunlarından sadece 3 kişi alındı dikkatli tercih yap matematik lisans mezunu olmak -mat. bölümü mezunu olmak koşullulara biz başvuramıyoruz [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
En yüksek ALES puanını seçebilir miyim?