Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
eem-telekominikasyon anabilim dalı bilim sınavı!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dell95" data-source="post: 513785" data-attributes="member: 108642"><p>Merhaba,</p><p></p><p>Konunun üzerinden baya bir vakit geçmiş ancak hala aktif kullanıcıysanız bu mesajımı göreceğinizi ümit ederek bir soru sormak istedim. Bahsettiğiniz sınava girdiyseniz eğer, sınav soruları genel lisans konularını mı içeriyordu yoksa telekomünikasyon anabilim dalı bağlamında sorulan sorular mıydı? Ben de birkaç gün sonra aynı anabilim dalında bilim sınavına gireceğim. Eğer vaktiniz varsa ve sınava dair hatrınızda kalan bilgiler varsa yanıt verirseniz çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dell95, post: 513785, member: 108642"] Merhaba, Konunun üzerinden baya bir vakit geçmiş ancak hala aktif kullanıcıysanız bu mesajımı göreceğinizi ümit ederek bir soru sormak istedim. Bahsettiğiniz sınava girdiyseniz eğer, sınav soruları genel lisans konularını mı içeriyordu yoksa telekomünikasyon anabilim dalı bağlamında sorulan sorular mıydı? Ben de birkaç gün sonra aynı anabilim dalında bilim sınavına gireceğim. Eğer vaktiniz varsa ve sınava dair hatrınızda kalan bilgiler varsa yanıt verirseniz çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
eem-telekominikasyon anabilim dalı bilim sınavı!!