E-devlet Mezuniyet Belgesi Onaylı Mezuniyet Belgesi Yerine Geçer mi?

A

Akademik Forum

Guest
E-devletten alınan mezun belgesi diploma yerine kabul edilir mi?

DGS ile açıköğretimden lisans'a tamamlamak istiyorum sınava girdim açıklandı şimdi tercih yapacağım.
1)İnternet başvurusu yazıyor bunu acaba tercih sonucu açıklanınca mı yapacağım yoksa tercih sonuçları açıklanmadan mı yapmalıyım?
2)Diplomamı almadım daha acaba lisans tamamlama için istenilen belgelerde diploma yerine e-devlet üzerinden mezun olduğumu gösteren belgesi sunsam kabul olur mu? bilgisi olan varsa cvplasın.TEŞEKKÜRLER.
 
B

bir dost

Guest
diplomaya vurulan mühür

Dostum benim de diplomama mühür vuruldu ama sorun çıkmadı şimdiye kadar burada okuyana değin böyle sıkıntılar olduğundan bile bihaberdim. bence fazla sıkıntı yapma kendine için rahat olsun. yazdığın gibi her lafa inanma ve hemen parlama.
 

Eliff94

Öğrenci
Arkadaşlar bana da yardım edebilir misiniz?Diplomamı yakın zamanda taşınma sırasında kaybettim.Benim üniversitem kapatıldı.Koordinator universteden belge istedim fakat cok uzun sure icinde cikacagini belirttiler.Şuan 2 yerden iş başvurusu görüşmesi için teklif aldım.Elimde sadece e devletten çıkardığım mezuniyet belgesi var.Bir sorun çıkar mı, boyle bir durum başına gelen var mı?Sağlık mezunuyum.Özel hastaneden teklif aldım.Henuz yuz yuze gorusmedim bu durumu telefonda onlara soyleyemedim.
 
Üst