Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
DR - Kesin kayıtta askerlik durum belgesi, yoklama için sağlık raporu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 491113" data-attributes="member: 101411"><p>Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.</p><p></p><p>Benim de bildiğim kadarıyla önceden böyle bir zorunluluk vardı. Hatta 6 ayda bir öğrenci belgesi götürüp, sigorta yenilenmez ise hemen GSS borcu işlemeye başlıyor, belge götürüldüğünde bu borç siliniyordu. 2 aydır sigortam yok. E devlet'ten müstehaklık sorguladığımda "Genel sağlık sigortası tescil işlemlerinizin gerçekleştirilmesi için en yakın sosyal güvenlik il müdürlüğüne/sosyal güvenlik merkezine müracaat ediniz." ibaresiyle karşılaşıyorum. Borç sorgulattığımda ise bir borç görünmüyor. Bu gelişmeleri göz önünde bulundurduğumda ilgili zorunluluğun kalktığını düşünmeye başladım. Çünkü bir dönem ciddi tepki oluşmuştu. Çok az bir farkla bahsi geçen gelir sınırını geçiyor, ne ilgili testlerle uğraşmak istiyor, ne de her ay ilgili tutarı ödemek istiyorum. Çünkü gerçekten her ay 80-100 TL sigortaya ödeyecek durumum yok. Bahsettiğiniz gibi bir zorunluluk var ise daha büyük bir tutar ödemek zorunda kalacağımı biliyorum. Biraz riskli fakat yapacak bir şeyim de yok. En azından KYK burslarının açıklanmasına kadar bekleyeceğim.</p><p></p><p>Eminim benim durumumda arkadaşlar vardır forumda. Bu nedenle bahsini açmak istedim. Katılımda bulunacaklara da, size de tekrar teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 491113, member: 101411"] Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Benim de bildiğim kadarıyla önceden böyle bir zorunluluk vardı. Hatta 6 ayda bir öğrenci belgesi götürüp, sigorta yenilenmez ise hemen GSS borcu işlemeye başlıyor, belge götürüldüğünde bu borç siliniyordu. 2 aydır sigortam yok. E devlet'ten müstehaklık sorguladığımda "Genel sağlık sigortası tescil işlemlerinizin gerçekleştirilmesi için en yakın sosyal güvenlik il müdürlüğüne/sosyal güvenlik merkezine müracaat ediniz." ibaresiyle karşılaşıyorum. Borç sorgulattığımda ise bir borç görünmüyor. Bu gelişmeleri göz önünde bulundurduğumda ilgili zorunluluğun kalktığını düşünmeye başladım. Çünkü bir dönem ciddi tepki oluşmuştu. Çok az bir farkla bahsi geçen gelir sınırını geçiyor, ne ilgili testlerle uğraşmak istiyor, ne de her ay ilgili tutarı ödemek istiyorum. Çünkü gerçekten her ay 80-100 TL sigortaya ödeyecek durumum yok. Bahsettiğiniz gibi bir zorunluluk var ise daha büyük bir tutar ödemek zorunda kalacağımı biliyorum. Biraz riskli fakat yapacak bir şeyim de yok. En azından KYK burslarının açıklanmasına kadar bekleyeceğim. Eminim benim durumumda arkadaşlar vardır forumda. Bu nedenle bahsini açmak istedim. Katılımda bulunacaklara da, size de tekrar teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
DR - Kesin kayıtta askerlik durum belgesi, yoklama için sağlık raporu