Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 306804"><p><strong>...</strong></p><p></p><p>ya arkadaslar (matematik :analiz ve fks teo abd) üç tane mülakata girdim sonuncusunda başarı vaki oldu (yaşasın zafer mutluluk ) ama hafif spesifik ayırdedilebilecek bilgiler içerdiği için bana maillerini göndersin bende göndereyim ,ama uyarayım bu sitede yeniyim valla teferuatıyla çok iyi kullanamıyan bi üyeyim siteyi ... istatistik de aslında uygulamalı matematik ten ayrılma ve hala da matematikte buyuk oranda muhtevası olduğundan onlara hitaben de daha çok uygulamalı matematiğe ve özellikle temel kavramları bilmelerini ve temel problemleri bilmelerini tavsiye ederim (örn: varyans , ortalama ,hko , leibniz ,kesikli dağılımlar ve özellikleri ,sürekli dağılımlar ve özellikleri (mesela buralardan dağılımın kuralını verip ortalaması nedir ,varyansı nedir , şu şu değer için ne olur gibi şeyler sorabilir pekala bence ) ama hem matematikçilere hem de istatistikçiler açısından çok fazla uzun bir çözüm gerektiren soru sorabileceklerini sanmıyorum (örn green ,diverjans teoremiyle ilgili bi problem sormaz bence zaten 2-3 sayfa sürüyor) ...</p><p></p><p>ama matematikçlere bu dizi yakınsak mıdır ? , yakınsaklık ne demektir ? şunu ttanımlayınız nevinden sorular yöneltebilirler , ayrıca kendinizi kıssaca tanıtmanızı da isteyebilirler ....</p><p></p><p>iyi ahlaklı, emek veren herkese başarılar dilerim ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 306804"] [b]...[/b] ya arkadaslar (matematik :analiz ve fks teo abd) üç tane mülakata girdim sonuncusunda başarı vaki oldu (yaşasın zafer mutluluk ) ama hafif spesifik ayırdedilebilecek bilgiler içerdiği için bana maillerini göndersin bende göndereyim ,ama uyarayım bu sitede yeniyim valla teferuatıyla çok iyi kullanamıyan bi üyeyim siteyi ... istatistik de aslında uygulamalı matematik ten ayrılma ve hala da matematikte buyuk oranda muhtevası olduğundan onlara hitaben de daha çok uygulamalı matematiğe ve özellikle temel kavramları bilmelerini ve temel problemleri bilmelerini tavsiye ederim (örn: varyans , ortalama ,hko , leibniz ,kesikli dağılımlar ve özellikleri ,sürekli dağılımlar ve özellikleri (mesela buralardan dağılımın kuralını verip ortalaması nedir ,varyansı nedir , şu şu değer için ne olur gibi şeyler sorabilir pekala bence ) ama hem matematikçilere hem de istatistikçiler açısından çok fazla uzun bir çözüm gerektiren soru sorabileceklerini sanmıyorum (örn green ,diverjans teoremiyle ilgili bi problem sormaz bence zaten 2-3 sayfa sürüyor) ... ama matematikçlere bu dizi yakınsak mıdır ? , yakınsaklık ne demektir ? şunu ttanımlayınız nevinden sorular yöneltebilirler , ayrıca kendinizi kıssaca tanıtmanızı da isteyebilirler .... iyi ahlaklı, emek veren herkese başarılar dilerim ... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları