Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 306450"><p>Bu konu hakkında söyleyebileceğim tek şey Dokuz Eylül Üniversitesi'nin kendi öğrencilerinden başkasını kesinlikle almadığıdır. İktisat Doktora Programı'na başvurmuştum. Sınava 3 kişi girdik ve diğer iki kişi Dokuz Eylül'ün kendi öğrencileriydi. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmama, yazılı sınavdaki tüm soruları doğru cevaplamama ve diğer adaylardan daha yüksek ALES ve yabancı dil puanlarına sahip olmama rağmen türlü bahanelerle beni almayarak diğer 2 öğrenciyi kabul ettiler. Geçtiğimiz yıl da Hukuk Fakültesi'nde 10 kişi kontenjanlı doktora programına 4 Dokuz Eylül asistanını alarak geri kalan kontenjanı boş bırakmışlardı. Bu üniversite bir çete! Benim anlamadığım YÖK bunlara nasıl izin veriyor. Böyle bir okulda eğitim ne haldedir onu da bilemiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 306450"] Bu konu hakkında söyleyebileceğim tek şey Dokuz Eylül Üniversitesi'nin kendi öğrencilerinden başkasını kesinlikle almadığıdır. İktisat Doktora Programı'na başvurmuştum. Sınava 3 kişi girdik ve diğer iki kişi Dokuz Eylül'ün kendi öğrencileriydi. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmama, yazılı sınavdaki tüm soruları doğru cevaplamama ve diğer adaylardan daha yüksek ALES ve yabancı dil puanlarına sahip olmama rağmen türlü bahanelerle beni almayarak diğer 2 öğrenciyi kabul ettiler. Geçtiğimiz yıl da Hukuk Fakültesi'nde 10 kişi kontenjanlı doktora programına 4 Dokuz Eylül asistanını alarak geri kalan kontenjanı boş bırakmışlardı. Bu üniversite bir çete! Benim anlamadığım YÖK bunlara nasıl izin veriyor. Böyle bir okulda eğitim ne haldedir onu da bilemiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları