Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kumralkedi" data-source="post: 210011" data-attributes="member: 52856"><p>Müzik Öğretmenliği bölümünün yükseklisans mülakatına girdim. Sekreterliği arayıp sözlü mülakatta alanla ilgili bir performans sınavı olup olmadığını sormuştum, öyle bir yazı gelmediği söylenmişti. Şans eseri, okuldan bir arkadaşımın da mülakata gireceğini öğrenince, onu arayıp bilgi almıştım. Bana, sınavda soracakları şeyleri söyleyince ağzım açık kalmıştı. 10 gün gibi bir sürede hazırlanmaya çalışıp salı günü yazılıya, dün öğlen de sözlü mülakata girdim. Sınavlardan çıkınca, acaba yanlış yere mi geldim, burası konservatuvara giriş sınavı mı diye şüphelendim. Ben Doğu'da bir üniversitenin, hatırı sayılır bir müzik öğretmenliği programından mezunum, 2 yıllık da bir yarı zamanlı konservatuvar tecrübem var. 8 yıldır da bu işin okulunu okuyorum. Ya ben hiçbir şey öğrenemedim ya bize bir şey öğretmediler ya da bu işte bir gariplik var. Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Öğretmenliği'nin en büyük eksiği bence şu'dur; lisans sınav yönergesi hazırlayıp da, yüksek lisans sınav yönergesi hazırlamamış olmalarıdır ve sekreterliğin de böyle bir şeyden haberi bile olmamasıdır. En azından kendi web sitelerine "güncel" duyurular ekleyip yüksek lisans sınavı hakkında biraz da olsa bilgi verebilirler. Kontenjan 7 kişi idi zaten, 6 kişi başvurmuştu, muhtelemen 5 kişi alacaklar ve açıkta kalan tek kişi ben olacağım. Benim yanıma kar kalan tek şey; en uç noktayı görüp, neyin ne olduğunu ve bazı şeylerin -özellikle benim alanımda- nasıl "işlediğini" görüp, İzmir'den evime dönmüş olmaktır. Burası Dokuz Eylül; burada her şey mümkün. Sanırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kumralkedi, post: 210011, member: 52856"] Müzik Öğretmenliği bölümünün yükseklisans mülakatına girdim. Sekreterliği arayıp sözlü mülakatta alanla ilgili bir performans sınavı olup olmadığını sormuştum, öyle bir yazı gelmediği söylenmişti. Şans eseri, okuldan bir arkadaşımın da mülakata gireceğini öğrenince, onu arayıp bilgi almıştım. Bana, sınavda soracakları şeyleri söyleyince ağzım açık kalmıştı. 10 gün gibi bir sürede hazırlanmaya çalışıp salı günü yazılıya, dün öğlen de sözlü mülakata girdim. Sınavlardan çıkınca, acaba yanlış yere mi geldim, burası konservatuvara giriş sınavı mı diye şüphelendim. Ben Doğu'da bir üniversitenin, hatırı sayılır bir müzik öğretmenliği programından mezunum, 2 yıllık da bir yarı zamanlı konservatuvar tecrübem var. 8 yıldır da bu işin okulunu okuyorum. Ya ben hiçbir şey öğrenemedim ya bize bir şey öğretmediler ya da bu işte bir gariplik var. Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Öğretmenliği'nin en büyük eksiği bence şu'dur; lisans sınav yönergesi hazırlayıp da, yüksek lisans sınav yönergesi hazırlamamış olmalarıdır ve sekreterliğin de böyle bir şeyden haberi bile olmamasıdır. En azından kendi web sitelerine "güncel" duyurular ekleyip yüksek lisans sınavı hakkında biraz da olsa bilgi verebilirler. Kontenjan 7 kişi idi zaten, 6 kişi başvurmuştu, muhtelemen 5 kişi alacaklar ve açıkta kalan tek kişi ben olacağım. Benim yanıma kar kalan tek şey; en uç noktayı görüp, neyin ne olduğunu ve bazı şeylerin -özellikle benim alanımda- nasıl "işlediğini" görüp, İzmir'den evime dönmüş olmaktır. Burası Dokuz Eylül; burada her şey mümkün. Sanırım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları