Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Rocky-Marciano" data-source="post: 207141" data-attributes="member: 9939"><p>Ben 2011 senesinde Kamu Yönetimi anabilim dalı için başvuru yaptım. Tam 2 ay mülakat için çalıştım, referansım vardı, dereceyle gittim, mülakattan 1 ay önce kadar İzmir'e üniversiteye gidip araştırma bile yaptım, hocalarla konuştum. Belki şaşılacak şey ama hazırladığım çalışma kağıtlarından geldi 2 soru. 3 soru sormuşlardı. Aslanlar gibi verdim sınavı ama sonuç olarak bir açıklama bile olmadan kazanamadığımı öğrendim. 16-17 kişi aldılar. 15'i kendi öğrencileri, diğerlerini Allah bilir. 4 anabilim dalında 4 profesör, sen zannedersin küçük dağları onlar yarattı. 1 yıldır Avrupadayım böyle bişey görmedim. Bunları gerçekleri gör diye yazıyorum. Bu arada RTE üniversitesindeki ilan skandalı da sanki bilinmeyen bir şey. Bu ülkede işler böyle yürür, onlar bunu açıklama gafilliğinde bulunmuşlar o kadar. Bunu anlamak için master yapmaya gerek yok, beyni olan herkes görür. Mülakatın nasıl yapıldığı neler sorulduğu sanırım bu açıklamadan sonra pek bir önem taşımıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rocky-Marciano, post: 207141, member: 9939"] Ben 2011 senesinde Kamu Yönetimi anabilim dalı için başvuru yaptım. Tam 2 ay mülakat için çalıştım, referansım vardı, dereceyle gittim, mülakattan 1 ay önce kadar İzmir'e üniversiteye gidip araştırma bile yaptım, hocalarla konuştum. Belki şaşılacak şey ama hazırladığım çalışma kağıtlarından geldi 2 soru. 3 soru sormuşlardı. Aslanlar gibi verdim sınavı ama sonuç olarak bir açıklama bile olmadan kazanamadığımı öğrendim. 16-17 kişi aldılar. 15'i kendi öğrencileri, diğerlerini Allah bilir. 4 anabilim dalında 4 profesör, sen zannedersin küçük dağları onlar yarattı. 1 yıldır Avrupadayım böyle bişey görmedim. Bunları gerçekleri gör diye yazıyorum. Bu arada RTE üniversitesindeki ilan skandalı da sanki bilinmeyen bir şey. Bu ülkede işler böyle yürür, onlar bunu açıklama gafilliğinde bulunmuşlar o kadar. Bunu anlamak için master yapmaya gerek yok, beyni olan herkes görür. Mülakatın nasıl yapıldığı neler sorulduğu sanırım bu açıklamadan sonra pek bir önem taşımıyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi 2013 Mülakat Sınavları