Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Doktorali Arastirma gorevlisi ders ucreti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Konukkkkkkk" data-source="post: 490011"><p><strong>Doktoralı araştırma görevlisi kurum dışı ders</strong></p><p></p><p>Herkese merhaba, </p><p>Bildiğiniz gibi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 12.10.2017 tarihli 2017/23-37 ÜYK Kararı'na dayanan 29.05.2017 tarih ve 36696 sayılı yazısı ile Arş Gör Drlerin kendi adlarına ders açabilecekleri hükme bağlandı. Ancak, bu statüdeki öğretim elemanlarının bağlı bulundukları kurumun dışında (başka bir fakülte veya üniversitede) ders verip veremeyecekleri hususu, bildiğim kadarıyla, başka bir yönetmelik ya da yazıyla düzenlenmiş değil. </p><p>Bu durumda, takdir ve inisiyatif Rektörlükte midir? Böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu? Olduysa nasıl bir karar alındı?</p><p>Şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Konukkkkkkk, post: 490011"] [b]Doktoralı araştırma görevlisi kurum dışı ders[/b] Herkese merhaba, Bildiğiniz gibi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 12.10.2017 tarihli 2017/23-37 ÜYK Kararı'na dayanan 29.05.2017 tarih ve 36696 sayılı yazısı ile Arş Gör Drlerin kendi adlarına ders açabilecekleri hükme bağlandı. Ancak, bu statüdeki öğretim elemanlarının bağlı bulundukları kurumun dışında (başka bir fakülte veya üniversitede) ders verip veremeyecekleri hususu, bildiğim kadarıyla, başka bir yönetmelik ya da yazıyla düzenlenmiş değil. Bu durumda, takdir ve inisiyatif Rektörlükte midir? Böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu? Olduysa nasıl bir karar alındı? Şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Doktorali Arastirma gorevlisi ders ucreti