Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktorada Yatay Geçiş Ne Zaman olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="makrizi" data-source="post: 356890" data-attributes="member: 5331"><p>Sayın hocam, doktora tez dönemindeyim. Müracaat ettiğim konya enstitüsü beni kabul etti, kaydımı yaptırdım. Kaldığım yerden devam etmek istediğimi söyledim. Benim öğrenci dosyamı istemişler (öğrenci dosyamda, yeterliliğe girdiğime ve de iki TİK yaptığıma dair belgeler var) karşı taraf bunun olamayacağını ve göndermeyeceklerini vs. belirtmişler. Yaptığım geçiş hukuksuzmuş!! sebep: öğrenci bitirme aşamasında.</p><p>oysa madde şu:</p><p>(4) İlgili enstitü içindeki başka bir anabilim dalında veya başka bir yükseköğretim kurumunun lisansüstü öğretim</p><p>programında tez çalışma aşamasındaki öğrenciler, normal tez teslim süresine tezli yüksek lisansta üç, <strong>doktorada altı aydan</strong></p><p><strong>daha az süresi kalmış olanlar hariç </strong>olmak üzere yatay geçiş talebinde bulunabilirler.</p><p></p><p>Benim altı aydan fazla sürem var ve beni bu maddeye istinaden kabul ettiler. [MENTION=3]Nazmi[/MENTION]</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Ben gereken başvuru belgelerinin tamamını (transkript, öğrenci belgesi, kimlik, foto, dilekçe) orjinalini verdim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Süre</p><p>MADDE 24 â (1) <strong>Doktora programını tamamlama süresi yüksek lisans derecesi ile kabul edilenler için azami altı yıl,</strong></p><p>lisans derecesi ile kabul edilenler için azami dokuz yıldır. Doktora programını tamamlama süresi azami altı yarıyıldan az ve</p><p>tez hazırlama süresi de iki yarıyıldan az olamaz. Doktora programı için gerekli kredili dersleri başarıyla tamamlamanın azami</p><p>süresi tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenler için iki yıl, lisans derecesi ile kabul edilenler için üç yıldır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="makrizi, post: 356890, member: 5331"] Sayın hocam, doktora tez dönemindeyim. Müracaat ettiğim konya enstitüsü beni kabul etti, kaydımı yaptırdım. Kaldığım yerden devam etmek istediğimi söyledim. Benim öğrenci dosyamı istemişler (öğrenci dosyamda, yeterliliğe girdiğime ve de iki TİK yaptığıma dair belgeler var) karşı taraf bunun olamayacağını ve göndermeyeceklerini vs. belirtmişler. Yaptığım geçiş hukuksuzmuş!! sebep: öğrenci bitirme aşamasında. oysa madde şu: (4) İlgili enstitü içindeki başka bir anabilim dalında veya başka bir yükseköğretim kurumunun lisansüstü öğretim programında tez çalışma aşamasındaki öğrenciler, normal tez teslim süresine tezli yüksek lisansta üç, [B]doktorada altı aydan daha az süresi kalmış olanlar hariç [/B]olmak üzere yatay geçiş talebinde bulunabilirler. Benim altı aydan fazla sürem var ve beni bu maddeye istinaden kabul ettiler. [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Ben gereken başvuru belgelerinin tamamını (transkript, öğrenci belgesi, kimlik, foto, dilekçe) orjinalini verdim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Süre MADDE 24 â (1) [B]Doktora programını tamamlama süresi yüksek lisans derecesi ile kabul edilenler için azami altı yıl,[/B] lisans derecesi ile kabul edilenler için azami dokuz yıldır. Doktora programını tamamlama süresi azami altı yarıyıldan az ve tez hazırlama süresi de iki yarıyıldan az olamaz. Doktora programı için gerekli kredili dersleri başarıyla tamamlamanın azami süresi tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenler için iki yıl, lisans derecesi ile kabul edilenler için üç yıldır. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktorada Yatay Geçiş Ne Zaman olur?