Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Doktora yaparken araştırma görevlisi olma hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="manahuna" data-source="post: 446162" data-attributes="member: 38996"><p>Bir vakıf üni. Halkla ilişkiler araltırma görevlisi kadrosuna başvuracağım</p><p>Şartlarda halkla ilişkiler lisans mezunu olma var. Benim durumum şu: Temmuz ayında bir devlet üniversitesinde Halkla İlişkiler Ve Tanıtım doktora programı kazandım. Gelecek sene doktora öğrencisiyim anlayacağınız.</p><p></p><p>1)Kazanırsam tekrardan yüksek lisans düzeyinden mi eğitim alacağım?</p><p>2)Kazanırsam doktora eğitimime kadrosuna başvurduğum bölümde mi devam ederim?</p><p>3)Ya da devlette doktora eğitimim bittikten sonra vakıfta kadro görevine başlarım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manahuna, post: 446162, member: 38996"] Bir vakıf üni. Halkla ilişkiler araltırma görevlisi kadrosuna başvuracağım Şartlarda halkla ilişkiler lisans mezunu olma var. Benim durumum şu: Temmuz ayında bir devlet üniversitesinde Halkla İlişkiler Ve Tanıtım doktora programı kazandım. Gelecek sene doktora öğrencisiyim anlayacağınız. 1)Kazanırsam tekrardan yüksek lisans düzeyinden mi eğitim alacağım? 2)Kazanırsam doktora eğitimime kadrosuna başvurduğum bölümde mi devam ederim? 3)Ya da devlette doktora eğitimim bittikten sonra vakıfta kadro görevine başlarım? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Doktora yaparken araştırma görevlisi olma hk.