Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
doktora tez danışmanı atanması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mesutsener" data-source="post: 488982" data-attributes="member: 102611"><p>doktora tez dönemine girerken danışmanım bıraktı.Yerine branşımdan danışman atandı.kendi seçme imkanım olmadı.Doktora tez çalışmalarıma başladım.Konu başlık seçimi tez önerisi yeni atanan danışmanımın imzası enstitü onayıyla kabul edildi.Sonrada yeni çıkmış olan uygulamayla ( tez eksikliklerinin giderilmesi daha az hatayla doktora tez savunmaya girilmesi açısından) 6 aylık aralarla 3 tez izleme jürisine (danışman tarafından belirlenen) 3 defa tezim hakkında yazılı ve sözlü rapor verdim. her tez izleme raporum sorunsuz olarak enstitü yönetim kararı ile onay aldı ve tezim danışmanıma sunarak doktora tez savunmamı yapmak istedim.1,5 ay sonra tez jüri üyelerini kendi belirleyerek kendi belirlediği gün ve saatlerde tez savunmamı yaptım.1.sinde eksik jüriden iptal oldu.2.sinde sözlü olarak jüri kararı oy çokluğuyla kabul edilip sınavda da 85 puan alarak başarılı oldum.Jüri kararından farklı olarak düzeltme istenmiş enstitüden de 6 aylık uzatma verilmişti.bu durumlardan dolayı danışmanıma yakındım.Ama bana verdiği savunmada danışmanlığımı ABD başkanlığının atamasıyla (kendisi dekan olur) zorunlu olarak aldığını söylemişti.</p><p></p><p>Sorum şu </p><p></p><p>2 sene zorunlu olarak danışmanlık mı yapılır?</p><p>2 sene zorunlu olarak tüm tezim ile ilgili tüm evraklara onay mı verilir?</p><p>yani kısacası her şey imza altındayken yönlendirmeler talepler yerine gelmişken danışman neden sorumlu değilmiş gibi davranmak ister.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesutsener, post: 488982, member: 102611"] doktora tez dönemine girerken danışmanım bıraktı.Yerine branşımdan danışman atandı.kendi seçme imkanım olmadı.Doktora tez çalışmalarıma başladım.Konu başlık seçimi tez önerisi yeni atanan danışmanımın imzası enstitü onayıyla kabul edildi.Sonrada yeni çıkmış olan uygulamayla ( tez eksikliklerinin giderilmesi daha az hatayla doktora tez savunmaya girilmesi açısından) 6 aylık aralarla 3 tez izleme jürisine (danışman tarafından belirlenen) 3 defa tezim hakkında yazılı ve sözlü rapor verdim. her tez izleme raporum sorunsuz olarak enstitü yönetim kararı ile onay aldı ve tezim danışmanıma sunarak doktora tez savunmamı yapmak istedim.1,5 ay sonra tez jüri üyelerini kendi belirleyerek kendi belirlediği gün ve saatlerde tez savunmamı yaptım.1.sinde eksik jüriden iptal oldu.2.sinde sözlü olarak jüri kararı oy çokluğuyla kabul edilip sınavda da 85 puan alarak başarılı oldum.Jüri kararından farklı olarak düzeltme istenmiş enstitüden de 6 aylık uzatma verilmişti.bu durumlardan dolayı danışmanıma yakındım.Ama bana verdiği savunmada danışmanlığımı ABD başkanlığının atamasıyla (kendisi dekan olur) zorunlu olarak aldığını söylemişti. Sorum şu 2 sene zorunlu olarak danışmanlık mı yapılır? 2 sene zorunlu olarak tüm tezim ile ilgili tüm evraklara onay mı verilir? yani kısacası her şey imza altındayken yönlendirmeler talepler yerine gelmişken danışman neden sorumlu değilmiş gibi davranmak ister. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
doktora tez danışmanı atanması