Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Doktora Sonrası Yardımcı Doçentlik Süreci Tecrübeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="enver328" data-source="post: 455232" data-attributes="member: 85363"><p>Arkadaşlar ben şuan yüksek lisans yapıyorum ve bitince de doktora yapmayı düşünüyorum. Fakat doktora sonrası yardımcı doçent kadrosu ile ilgili bazı merak ettiğim durumlar var:</p><p></p><p>1-)Cari alımlarla girilen araştırma görevlisi kadrolarının bazılarında sözleşme yapılıyor ve doktora sonrası ilgili üniversitede kadro açılıyor. Bu şekilde olunca kadro arama ihtiyacı oluşmuyor.</p><p></p><p>2-)Şuanki öyp sisteminde ise eskisiyle aynı olan 50/d kadrosu sebebiyle kadro açma insiyatifi üniversitenin elinde oluyor.</p><p></p><p>3-)Araştırma görevlisi olmadan doktora yapanlarda da sanırım kişinin kendisi üniversiteler ile iletişime geçiyor.</p><p></p><p></p><p>1. durum için sorun yok, fakat diğer durumlarda kadro bulma ihtimalini öğrenmek istiyorum ve bu duruma göre karar vereceğim. Benzer durumlarla karşılaşanlar kadro sıkıntısı çekti mi ya da kısa sürede kadro buldular mı? Üniversite, bölüm, yayınlar, dil puanının etkisi ne kadar? </p><p></p><p>Tüm durumları herhangi bir referansın olmadığını varsayarak soruyorum. Hali hazırda yüksek lisans yapan arkadaşlarım da var ve bu duruma göre bir karar vermek durumundayız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enver328, post: 455232, member: 85363"] Arkadaşlar ben şuan yüksek lisans yapıyorum ve bitince de doktora yapmayı düşünüyorum. Fakat doktora sonrası yardımcı doçent kadrosu ile ilgili bazı merak ettiğim durumlar var: 1-)Cari alımlarla girilen araştırma görevlisi kadrolarının bazılarında sözleşme yapılıyor ve doktora sonrası ilgili üniversitede kadro açılıyor. Bu şekilde olunca kadro arama ihtiyacı oluşmuyor. 2-)Şuanki öyp sisteminde ise eskisiyle aynı olan 50/d kadrosu sebebiyle kadro açma insiyatifi üniversitenin elinde oluyor. 3-)Araştırma görevlisi olmadan doktora yapanlarda da sanırım kişinin kendisi üniversiteler ile iletişime geçiyor. 1. durum için sorun yok, fakat diğer durumlarda kadro bulma ihtimalini öğrenmek istiyorum ve bu duruma göre karar vereceğim. Benzer durumlarla karşılaşanlar kadro sıkıntısı çekti mi ya da kısa sürede kadro buldular mı? Üniversite, bölüm, yayınlar, dil puanının etkisi ne kadar? Tüm durumları herhangi bir referansın olmadığını varsayarak soruyorum. Hali hazırda yüksek lisans yapan arkadaşlarım da var ve bu duruma göre bir karar vermek durumundayız. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Doktora Sonrası Yardımcı Doçentlik Süreci Tecrübeleriniz