Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mehmet_buz" data-source="post: 330003" data-attributes="member: 7350"><p>Hocam sözüm 55 geçmiş dil puanı düşmesin diyenlere, 55 geçemeyenler zaten puan düşşün diyor. benden önce yazan hocam ne doğru söylemiş, evet yds den 90 alanda konuşamıyor, duyduğunu anlamıyor. böyle bir sınav sistemi varken baraj 50 olmuş, 55 olmuş, 80 olmuş ne farkeder.</p><p></p><p>hiç kimseyi hedef almadan ortaya söylüyorum, 55 puan inmesin daha da artsın diyen arkadaşlara her 2 yılda bir dil puanını güncelleyin denilsin ne diyecekler, bundan yaklaşık 2 yıl önce yök tüm öğretim üyelerine dil puanlarını güncelleme planı olduğunu söyledi değerli hocalarımız arasında isyan çıktı.</p><p></p><p>işte bu yapı içerisinde puanın düşürülmesinin bence hiçbir sıkıntısı yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet_buz, post: 330003, member: 7350"] Hocam sözüm 55 geçmiş dil puanı düşmesin diyenlere, 55 geçemeyenler zaten puan düşşün diyor. benden önce yazan hocam ne doğru söylemiş, evet yds den 90 alanda konuşamıyor, duyduğunu anlamıyor. böyle bir sınav sistemi varken baraj 50 olmuş, 55 olmuş, 80 olmuş ne farkeder. hiç kimseyi hedef almadan ortaya söylüyorum, 55 puan inmesin daha da artsın diyen arkadaşlara her 2 yılda bir dil puanını güncelleyin denilsin ne diyecekler, bundan yaklaşık 2 yıl önce yök tüm öğretim üyelerine dil puanlarını güncelleme planı olduğunu söyledi değerli hocalarımız arasında isyan çıktı. işte bu yapı içerisinde puanın düşürülmesinin bence hiçbir sıkıntısı yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?