Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sivassm" data-source="post: 326745" data-attributes="member: 67857"><p>Şimdi nazmı hocam şöyle düşün. Ben ilk defa girmişim 53 almışım. Baktım olmuyor bu sene asılacağım inşallah biraz daha yüksek alırız. (Tabi kısmet terside söz konusu)farzedelim yüksek alsım. Bu benim kalite mi mi artıracak. Yani ben yine benim. Benim zekam yine zekam. Ben üniversitede kendi alanımda özgün makaleler çalışmalar yapayım da gerisi hikaye. </p><p></p><p>Akademisyenlikte kalite bence üretkenlikle var olmaldır. Yds den elli almak üretkenliği değil de daha çok ezberci zihniyeti temsil ediyor.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Biz elli alalım yatalım düşüncesinde değiliz. Elli alalım başlayalım. Ama dilimizi de devam ettirelim. Amacımız bu. Umarım anlatabildim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Yani tek örnek siz değilsiniz. ve dünya da sizin etrafınızda dönmüyor.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen öyle. Birde adamın temeli vardır özel okulda okumuştur 70 alır ama otur tez yaz dediğinizde suratınıza bakar. Jüri karşısında afallar. On defa jüriye girer ama bir netice alamaz. Bu mu yani başarılı akademisyen profili?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sivassm, post: 326745, member: 67857"] Şimdi nazmı hocam şöyle düşün. Ben ilk defa girmişim 53 almışım. Baktım olmuyor bu sene asılacağım inşallah biraz daha yüksek alırız. (Tabi kısmet terside söz konusu)farzedelim yüksek alsım. Bu benim kalite mi mi artıracak. Yani ben yine benim. Benim zekam yine zekam. Ben üniversitede kendi alanımda özgün makaleler çalışmalar yapayım da gerisi hikaye. Akademisyenlikte kalite bence üretkenlikle var olmaldır. Yds den elli almak üretkenliği değil de daha çok ezberci zihniyeti temsil ediyor. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Biz elli alalım yatalım düşüncesinde değiliz. Elli alalım başlayalım. Ama dilimizi de devam ettirelim. Amacımız bu. Umarım anlatabildim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Yani tek örnek siz değilsiniz. ve dünya da sizin etrafınızda dönmüyor. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Aynen öyle. Birde adamın temeli vardır özel okulda okumuştur 70 alır ama otur tez yaz dediğinizde suratınıza bakar. Jüri karşısında afallar. On defa jüriye girer ama bir netice alamaz. Bu mu yani başarılı akademisyen profili? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?