Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora eğitimi ders öğretim üyeleri veya diğer akademik personel makale yazmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mesutsener" data-source="post: 488876" data-attributes="member: 102611"><p>Doktora egitiminde 9 yılda aktif olarak 6 sene içinde ders hocaları ve diğer akademik personel kendi aralarında 9 ayda 4-5 tane makale yaparlarken dışardan doktora eğitimine devam eden ben bu isteğimi kendilerine söylemiş olmama rağmen gozardi edildim.ayrica bilim üretilen lisansüstü öğreniminde söylemeye gerek var mı?olması gerekirdi şeyler değil mi?</p><p>Sonra erasmus ile İspanya Vigo üniversitesine gittiğimde üni.akademik personelle (profesörlerle)2 makale çalışmasına katıldım.bu seferde 1 i için dergi bulamadıklarını söylüyorlar.digerinden haber yok.4 aylik çalışmayi yaptım gonderdim farklı farklı istekler var.tabli değiştir.yas grubunu daralt.yaptim gönderdim.hsla tamam değil deniyor.0 a 0 elde var sıfır oldu.tuhaf ve yanlış işler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesutsener, post: 488876, member: 102611"] Doktora egitiminde 9 yılda aktif olarak 6 sene içinde ders hocaları ve diğer akademik personel kendi aralarında 9 ayda 4-5 tane makale yaparlarken dışardan doktora eğitimine devam eden ben bu isteğimi kendilerine söylemiş olmama rağmen gozardi edildim.ayrica bilim üretilen lisansüstü öğreniminde söylemeye gerek var mı?olması gerekirdi şeyler değil mi? Sonra erasmus ile İspanya Vigo üniversitesine gittiğimde üni.akademik personelle (profesörlerle)2 makale çalışmasına katıldım.bu seferde 1 i için dergi bulamadıklarını söylüyorlar.digerinden haber yok.4 aylik çalışmayi yaptım gonderdim farklı farklı istekler var.tabli değiştir.yas grubunu daralt.yaptim gönderdim.hsla tamam değil deniyor.0 a 0 elde var sıfır oldu.tuhaf ve yanlış işler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora eğitimi ders öğretim üyeleri veya diğer akademik personel makale yazmak