Dil Puanı 65 Altında Olanlar;2012 Aralık-ÖYP Ek Yerleştirme Örnek İnsan Modeli.

ebucky

Öğrenci
Merhaba hocam.Malum ki tercih günlerindeyiz herhangi bir hata yapmamak adına son bir kez her şeyi her ihtimali ile en yeni yönetmelik çerçevesinde toparlamanızı rica edeceğim.
ÖYP puanım 84.216.Dil puanım 58........3 Ocakta A Üniversitesine yerleştim diyelim.
1.Beni hemen dil eğitimine gönderecekler mi ? Eğer bir süre orada çalıştıktan sonra dil eğitimine gideceksem tahminen bu ne zaman olur?
2.Biraz şahsi bir soru olacak bu ama öyp puanım 84.216 ile İstanbul'da bir dil okulunu hak edebilir miyim tahmininize göre ?
3.Senet imzaladım ve gittim.Dil kursu 6 ay.Bu süre zarfında girdiğim sınavlardan 0-49 ve 50-64 aralıklarında alırsam ne olacak ?
4.6 aylık dil kursu bitti,atandığım A üniversitesine geri dönüyorum.50'yi geçemiyorum hala ne olacak ? 65'i geçemiyorum hala ne olacak ?
5.Önceden alıp,öyp başvurusunda belirttiğim 58 yabancı dil puanım beni otomatikman 50'yi geçmiş biri yapar mı ?
6.65'i hiçbir zaman geçemeyen bu insan modelini atacaklar malum :) dil kursuna giderken imzaladığım senet ve dil kursu ücreti benden geri talep edilebilir mi ?
Şöyle adım adım,güncel bir kaynağımız olsun siz de yardımlarınızı esirgemeyin hocam.Simdiden teşekkürler.
 

ebucky

Öğrenci
eski adresimi yitirdim bu yeni adresim,zaten üyeydim.ama kimi yerlerde tarih farklı kimi yerlerde konu dağıtılmış toparlamak zor oluyor.uygunsa hala bir özet geçilsin isterim sorulara.
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
1- hemen gideceksiniz şubat sonu olur
2- yüksek iihtimal ile olur
3-hiç bir şey olmaz
4- 1 yıl sonunda 50 ikinci yıl sonunda 65 i geçemezseniz ilişğiniz kesilecek
5-evet
6-dil kursu ücretini 16 bin isterler
 

nur85gs

Öğrenci
Nazmi hocam, güz döneminde açılan dil eğitim merkezleri ek yerleştirme dönemi için de açılır mı, yoksa sınırlı sayıda yer mi açılıyor :((
 

egeiletişim

Öğrenci
arkadaşlar dil konusunda benimde kafama takılan birşey var. diyelimki sınavda 65i geçemedik 50lerde kaldık bu duurmda senetleri ödememiz gerekiyor mu yoksa 50nin altında olduğunda mı ödüyoruz.
 
Üst