Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Dergilerde Makale Yayınlamak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 490307" data-attributes="member: 101411"><p>Hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.</p><p></p><p>Açıkçası ben bahsettiğim üzere tezimden yayın çıkarmaya çalışıyorum. 1 ve 2 grubunu A ve B konuları üzerinden inceledim. Sorum üzerinde çok vakit harcadım. Dolayısıyla da tüm bulgular literatür için çok değerli görgül veriler içeriyor. Aslında burada çıkabilecek 3 yayın var. Bunlar:</p><p></p><p>i) 1 ve 2 grubunun A açısından karşılaştırılması</p><p>ii) 1 ve 2 grubunun B açısından karşılaştırılması</p><p>iii) A ve B arasındaki ilişkinin incelenmesi</p><p></p><p>Ben i ve ii'yi birleştirmeyi düşünüyorum. Her ne kadar birçok şeyi makaleden çıkarmak zorunda kalacak olsam da duplicate olmaması açısından bunu yapacağım. Ancak iii'yi aynı makaleye eklemem mümkün değil. O kadar "şişkin" makale ne okunur, ne de kabul alır. Ancak duplicate olur mu olmaz mı emin değilim açıkçası. O nedenle sormak istedim.</p><p></p><p>Hocam izninizle bir de tezden yayınla ilgili şu hususu sormak isterim. Bir süredir araştırma yapıyorum ancak net bir yanıt bulamadım:</p><p>Tezden makale üretilirken kopyala-yapıştır yapmamak mı gerekiyor? Tezim turnitine girdi ancak henüz YOK sistemine yüklenmedi. Aslında danışmanım aksi yönde bir şey söylememişti ancak bilemedim. Zaten makalede tezden üretildiğine dair ibare bulunacak, yine de intihal sayılır mı, ne yapmalıyım bilmiyorum. </p><p></p><p>İlginiz için çok teşekkürler, eksik olmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 490307, member: 101411"] Hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Açıkçası ben bahsettiğim üzere tezimden yayın çıkarmaya çalışıyorum. 1 ve 2 grubunu A ve B konuları üzerinden inceledim. Sorum üzerinde çok vakit harcadım. Dolayısıyla da tüm bulgular literatür için çok değerli görgül veriler içeriyor. Aslında burada çıkabilecek 3 yayın var. Bunlar: i) 1 ve 2 grubunun A açısından karşılaştırılması ii) 1 ve 2 grubunun B açısından karşılaştırılması iii) A ve B arasındaki ilişkinin incelenmesi Ben i ve ii'yi birleştirmeyi düşünüyorum. Her ne kadar birçok şeyi makaleden çıkarmak zorunda kalacak olsam da duplicate olmaması açısından bunu yapacağım. Ancak iii'yi aynı makaleye eklemem mümkün değil. O kadar "şişkin" makale ne okunur, ne de kabul alır. Ancak duplicate olur mu olmaz mı emin değilim açıkçası. O nedenle sormak istedim. Hocam izninizle bir de tezden yayınla ilgili şu hususu sormak isterim. Bir süredir araştırma yapıyorum ancak net bir yanıt bulamadım: Tezden makale üretilirken kopyala-yapıştır yapmamak mı gerekiyor? Tezim turnitine girdi ancak henüz YOK sistemine yüklenmedi. Aslında danışmanım aksi yönde bir şey söylememişti ancak bilemedim. Zaten makalede tezden üretildiğine dair ibare bulunacak, yine de intihal sayılır mı, ne yapmalıyım bilmiyorum. İlginiz için çok teşekkürler, eksik olmayın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Dergilerde Makale Yayınlamak