Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Dergilerde Makale Yayınlamak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="symo++" data-source="post: 439871" data-attributes="member: 85461"><p>sayın [MENTION=74964]nanofly[/MENTION] ; alıntılamış olduğunuz yorumumda , yazım hatası yapmış olduğumu tespit ettim. (düzeltildi. ) sorduğunuz soru anlaşılamamıştır. (!: açık değildir)</p><p>bazı iletilerimde yazım hataları vb. hatalar olma ihtimali var hatta vardır <strong><u>ancak etiğe olduça önem verir ve bu konuda titizlik gösterdiğimi, oldukça dikkatli olduğumu düşünüyorum!</u></strong>,ve zaten elzem bir düzeltme yapılacaksa aynı gün içersinde düzeltmekteyim.</p><p></p><p>sizin için ise , şahsıma, bazı yorumlarınızdaki yapmış olduğunuz atıflarda <strong>hakaret ve/veya etikdışı içerik</strong> tespit edilmiştir. [tekzip etmeniz halinde ilgili yorumunuz buraya nickinizle birlikte alıntılanarak gösterilecektir!..]</p><p></p><p>bu not nezaket kuralları ihlal edilmeksizin, bunu bir daha yapmamanız için size gönderilmiş bir <strong>uyarıdır!.</strong>.asla herşeyi bildiğimi söylemiyorum, sadece çok zeki olduğumu söylerim.(kabul eder veya etmezsiniz size kalmıştır ,saygı duyarım,ancak kimseye hakaret etmeye hakkınız yoktur!..) eleştirilerden hoşnut bile olmaktayım ,ancak kim yaparsa yapsın bu şekildeki yorumlardan ciddi derece rahatsız olduğumu belirtmeliyim. </p><p>bunun tekrarı halinde hiçbir yorumuma atıf yapmamanız ,alıntılamamanız rica olunur!..zaten bunu tekrar ederseniz sizin yorumlarınıza (da) cevap vermiyor olacağım.</p><p></p><p>iyi günler nanofly</p><p></p><p>#sueno # symo++ #sempati *** * ***</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="symo++, post: 439871, member: 85461"] sayın [MENTION=74964]nanofly[/MENTION] ; alıntılamış olduğunuz yorumumda , yazım hatası yapmış olduğumu tespit ettim. (düzeltildi. ) sorduğunuz soru anlaşılamamıştır. (!: açık değildir) bazı iletilerimde yazım hataları vb. hatalar olma ihtimali var hatta vardır [B][U]ancak etiğe olduça önem verir ve bu konuda titizlik gösterdiğimi, oldukça dikkatli olduğumu düşünüyorum![/U][/B],ve zaten elzem bir düzeltme yapılacaksa aynı gün içersinde düzeltmekteyim. sizin için ise , şahsıma, bazı yorumlarınızdaki yapmış olduğunuz atıflarda [B]hakaret ve/veya etikdışı içerik[/B] tespit edilmiştir. [tekzip etmeniz halinde ilgili yorumunuz buraya nickinizle birlikte alıntılanarak gösterilecektir!..] bu not nezaket kuralları ihlal edilmeksizin, bunu bir daha yapmamanız için size gönderilmiş bir [B]uyarıdır!.[/B].asla herşeyi bildiğimi söylemiyorum, sadece çok zeki olduğumu söylerim.(kabul eder veya etmezsiniz size kalmıştır ,saygı duyarım,ancak kimseye hakaret etmeye hakkınız yoktur!..) eleştirilerden hoşnut bile olmaktayım ,ancak kim yaparsa yapsın bu şekildeki yorumlardan ciddi derece rahatsız olduğumu belirtmeliyim. bunun tekrarı halinde hiçbir yorumuma atıf yapmamanız ,alıntılamamanız rica olunur!..zaten bunu tekrar ederseniz sizin yorumlarınıza (da) cevap vermiyor olacağım. iyi günler nanofly #sueno # symo++ #sempati *** * *** [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Dergilerde Makale Yayınlamak