Denizli en iyi ingilizce kursu

kkeemmaall

Öğrenci
Denizlide yaşayan ve TOEFL için başka şehirlere, mesela Ankara’ya gitmeyi bile düşünen bir öğrenciydim. Fakat hem kurumun ismini çokça duyduğum hem de arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Akademik Batı Dillerine gittim. Burada Hilal Çay Başgelmez ve Ali İhsan Burak hocalara gitmemi söylemişlerdi. Görüşmeye gittim ve bana sadece TOEFL değil sınav üstü İngilizce eğitimini son derece başarılı vereceklerinin garantisini verdiler. Daha sonra başka kurumlara da gittim fakat Akademik Batı Dillerinin daha doğrusu; Hilal hocanın ve Ali İhsan hocanın verdiği güveni hiçbir kurs vermedi. En sonunda Akademik Batı Dillerinin bir üyesi oldum, öğrencileri olarak. TOEFL sınavıma öyle planlı, öyle sıkı, öyle istikrarlı çalıştırdılar ki, beni istediğim sonuca ulaştırdılar. Bide TOEFL yanında sınav üstü İngilizce konusunda bana çok bilgi kattılar. Hilal hocam ve Ali İhsan hocam Allah sizden razı olsun, çok teşekkür ederim. Kesinlikle fikir olsun diye görüşmenizde fayda var, faydası muhakkak olacaktır, başarılar.
 

Tcrmelike

Öğrenci
Merhaba
Toefl için kaç aldnz
Bn de daha önce gorustUk ali ihsan hocayla toefl için bireysel calisma yaparz demişlerdi
Szn nasıl oldu?
Ne kadar sürdü

- - - Güncellendi - - -

Mesaja acil cevap verirseniz sevinirim
 

kkeemmaall

Öğrenci
Merhaba,
3 ay boyunca birebir önce Reading ve kelime odaklı başlayıp, sınav stratejilerini çalıştık. Sonra writing dersleri ile yine birebir feedback yoluyla devam ettik. Her gün düzenli ödevler ve hocaların yönledirmeleri ile yoğun bir dönem geçirmemi sağladılar. Dolayısıyla İngilizce bilgimin ve kendime güvenimin arttığını hissettim. Akademik Batı Dilleri ve Denizli hocaları profesyonel eğitimin hakkını veriyorlar bence...Hedefim 79 du, ben hedefim üzerinde not aldım.
 
Son düzenleme:

Rbakan

Öğrenci
En iyi kavramı kişiden kişiye göre değişir lakin benim için en iyi yabancı dil kursu kesinlikle Akademik Batı Dilleri'dir. Akademik Batı Dilleri camiası, diğer kurslar tarafından "genel ingilizce" olarak betimlenen kavramı alt üst eden çok verimli bir metot uyguluyorlar. Yüksek lisans öğrencisi, çeşitli yabancı dil sınavlarına girmiş ve geçerli notlar almış biri olarak söyleyebilirim ki kursta aldığım eğitim ve uygulanan metot tamamen alışılmışın dışında ve çok etkili. Ayrıca kursta yaptığınız çalışmaların geri dönüşleri de oldukça yapıcı ve ilham verici oluyor. Özetlemek gerekirse , her zaman daha fazlasını vermeye çalışan bir sisteme sahip bir kuruluş. Hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
 
Üst